torstai 15. marraskuuta 2012

Ulkoasumietintöjä ja torstaisuunnitelmia


Hejjsan :) Ihana perjantai on jo aivan lähellä! Tällä viikolla olen ollut jotenkin todella väsynyt.
Meidän koko porukka on Jyväskylässä, minua ja Paavoa lukuunottamatta. Päätin jäädä kotiin, jotta voisin rauhassa lueskella matikan kokeeseen ja muutenkin levätä, kun on ainoa ''tanssivapaa'' arkipäivä. Kohta vaihdan päälleni verkkarit, villasukat ja jonkun mukavan paidan, ja lähden keittämään riisipuuroa. Illan aihe ovat funktiot, suorat, parabeelit,  ja tilastot. Sounds fun? :D 


Kuten varmaan olette huomanneet, olen tehnyt pikku muutoksia blogin ulkoasuun. Kokeilin muutamaan postaukseen otsikon laittamista keskelle. Otin myös kuvien reunat vähän aikaa sitten pois. 
Mitä te olette mieltä ulkoasusta? Onko tässä jotain, mitä muuttaisitte, kuvien ja tekstien väli, fontti tai jokin muu asia? Mielipiteitä olisi mukava kuulla, jotta tietäisin, mistä te pidätte tai ette. :)

15 kommenttia:

 1. Ulkoasu on onnistunut ja selkee nytten (: Ainut mitä kaipailisin, on jonkunlainen raja postaustekstejen ja sivupalkin väliin. Nyt ne sekottuu vähän ikävästi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei täytyypä miettiä, vaihdanko sen sitten :)

   Poista
 2. Miten ton otsikon saa tohon keskelle ? :o Mutta tää on tosi kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikon saa helposti keskelle (yksittäisessä postauksessa) Laittamalla blogin otsikoksi teksti: < c e n t e r> TEKSTI < / c e n t e r > (Ota välit pois, ja TEKSTI :n tilalle siis otsikon nimi) Esim. ''Ulkoasumietintöjä ja postaussuunnitelmia''

   Huono puoli on se, että sen joutuu laittamaan erikseen joka postaukseen. Hyvä taas on se, että ei tarvitse mennä rämpläilemaan blogin html -koodia, joka voi sotkea koko blogin totaalisesti. :)

   Poista
 3. Jotenkin jännä miten susta niin selvästi huomaa ulkonäöstä miten oot kasvamassa aikusuutta kohti : ) Ku esim. vertaa noi alkublogin kuvia ja esim. tätä : ) Oot tosi kaunis ja tykkään sun blogista.

  Kuulostimpa mielistelijältä : D Oon huono kirjottaan kommentteja ku kommentoin niin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitoksia, ethän kuulostanut! :)<3 Mukavaa, että kommenttoit. Kommenttit ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi blogia edes kirjoitan :)

   Poista
 4. Totta puhuen en ollut huomannut ulkoasun muuttumista ennen kuin sanoit :D Eli muutokset eivät ainakaan ole häirinneet xD Kivalta näyttää edelleen! Mielestäni postaukset eivät sekoitu sivupalkkiin.

  VastaaPoista
 5. on tosi hieno ulkoasu (:


  voiks muuten kattoo mun blogin? :)
  http://elamansuloisinvirhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hyviä muutoksia, toimii! Mutta hei, Paavo-fani oottaa yhä sitä Paavo-postausta.. ;)

  VastaaPoista
 7. Heippa! Lueskelin tuossa vanhoja postauksiasi ja tekemäsi pizza vaikutti todella herkulliselta. Olisitko valmis paljastamaan pitsapohjan reseptin meille muillekin?

  P.S. Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Sitä on ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Pizzan ohje on todella yksinkertainen, ihan perus kotitalouden kirjasta löytyi. Ihan ulkoa en muista ohjetta, mutta se on hyvin samanlainen kuin tämä: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/7327/Pizzapohja/
   Nykyään teen pizzan yleensä ilman hiivaa, koska sekä minun että äitini vatsat ovat hieman herkät hiivalle :)

   Poista
  2. ja kiitos todella paljon, kiva että tykkäät!:)

   Poista