sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Omaan huoneeseen


Heips! Ihana viikonloppu on jo melkein takanapäin. Senja tuli meille perjantaina, ja lähti äsken. Oli tosi kivaa nähdä häntä pitkästä aikaa. Tämän sunnuntain suunnitelmiin kuuluu vielä läksyjen tekoa ja saatan illalla käydä lenkilläkin. Pää vaan tuntuu jotenkin aivan tyhjältä :D Minulla oli viimeksi matikkaa joskus reilusti ennen joulua, joten tuntuu että sellaiseen ''matikka-ajatteluun'' on jotenkin tosi vaikeaa päästä kiinni. Minulla on kestänyt tosi kauan ihan perustehtävienkin tekemisessä. No, eiköhän se siitä pikkuhiljaa ala löytyä :)

Sain viime viikolla valmiiksi siepparin, jota aloitin tekemään jonkin aikaa sitten. Tämä sieppari pääsi huoneeni seinälle. Tältä se näyttää omalla paikallaan:
Siellä se on, viime syksynä saamani Mona Lisa -taulun vierellä, napaten hyviä unia ja unelmia, karkottaen painajaisia..
Tämä oli ensimmäinen tekemäni isompikokoinen unisieppari, ja ensimmäinen, jonka tein itselleni.
Löytyykö teiltä sieppareita omasta huoneesta? :)

14 kommenttia:

 1. Mulla on useampikin unisieppari (ei kyllä omatekemiä, haha) ja viime jouluna sain kivan idean virittää semmoset pienet jouluvalot niiden helmien kohdille :3 tuli tosi upeen näkönen!!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Tuli mieleen kun tykkäät ommella kaikkea, että oletko koskaan kuullut/ tehnyt Tilda -hahmoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole koskaan tehnyt Tilda-hahmoja. Googlasin kuvia Tilda-hahmoista, ja ne kyllä näyttävät jotenkin tutuilta. Aika symppiksen näköisiä, pitääpä joskus katsoa jos vaikka kokeilisen sellaisen tehdä :)

   Poista
 3. Tosi siisti unisieppari!

  http://pienitahtonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. En omista unisiepparia, mutta haaveilen sellaisesta. Sen voisi kai itsekin väsätä(jos osaisi), jolloin siitä tulisi varmasti myös tosi kiva ja persoonallinen :) Tosi hieno sieppari ja kivannäköinen "pala" huoneestasi tossa ensimmäisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan unisiepparin tekoa etenkin, jos yhtään pidät sellaisesta pienestä näpertämisestä. Ja niimpä, siitähan sitten saa juuri sellaisen kuin haluaa. Kiitos paljon<3

   Poista
 5. Mulla on pieni ja punainen sieppari, jonka kaveri toi joskus tuliaisena espanjasta :-)

  VastaaPoista
 6. Hieno unisieppari!
  Omassa blogissani on kuvat tekemistäni siepparikaulakoruista. :)

  http://auroranrusetti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Upea sieppari!! <3 Ottaisin heti mun huoneeseen! Ja tuo Mona Lisa taulukin on aivan ihana. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri<3 Mamma oli isin kanssa käymässä Ikeassa ja laittoi minulle kuvan taulusta. Kysyi, haluaisinko sen kenties huoneeeseeni. Tiesin heti, että se kuuluu sänkyni päälle! :D

   Poista