maanantai 19. marraskuuta 2012

Odotettu paketti vihdoin kotona♥

Tittidii! :D Viime (vai toissa) viikolla tilaamani kärkitossut tulivat muutama päivä sitten, ja haimme paketin postista tänään :)
Tilasin saman mallin, kuin vanhat tossuni, eli Capezion Glisse 102 , pehmeys #3 ja koko 9. 
Tossut olivat aivan oikeat ja käyvät jalkaani täydellisesti! Tilasin ne Footlightin verkkokaupasta. Lähetin palautteena kysymyksen tossuista ennen tilaamista, ja sain heti seuraavana päivänä ystävällisen vastauksen. Tossut myös lähetettiin pian, joten voin suositella kyseistä verkkokauppaa, jos tulee tarve tilata jotain tanssitarvikkeita :)
 Hui, miten pitkältä kotelo näyttää kuvassa haha :D Kuvakulma tosin hieman vääristää. Koteloa voi muutaman sentin aukosta kärkeen päin pehmittää esimerkiksi vasaralla, kuten tein edellisille tossuillenikin. Materiaali on sellaista joustavaa, mutta se pehmene hakatessa. Huom! Kannattaa kuitenkin kysyä omalta baletin opettajalta neuvoa, ennenkuin tekee mitään peruuttamatonta. 
Nyt tossut ovat vain nauhoja vailla, niin pääsen pehmittämään niitä! Saa nähdä, ehdinkö pehmittää ne seuraavaan joulunäytökseen, vai vedänkö esityksen viellä niillä vanhoilla.
Väri luonnon valossa: ''European Pink'' 
Kuva vanhoista tossuista. Nauhojen ja tossujen väri ei ihan natsaa, mutta nyt aion etsiä ja ostaa paremman väriset nauhat. Vanhoilla tossuilla pääsee ihanasti puolivarpaille, mutta...
pohja on vähän liiankin pehmeä. Kuvasta näkee sen hyvin. Nauhat vähän rumasti, älkää välittäkö :D
 Jännä, miten nilkan asentokin näyttää paljon kauniimmalta, kun tossu ei ole liian pehmeä. (Vasemman puoleisessa jalassa vanha tossu, ja oikean puoleisessa uusi.) 
Minulla ei ole luonnostaan kaarevat nilkat, kuten joillain on. He saavat olla ylpeitä, nimittäin baletissa näyttää aivan ihanalta, jos nilkat ovat kaarevat. 
Ah, olen niin odottanut näiden tossujen saapumista! Vanhoilla on niin inhottavaa tehdä, kun nilkkaa jännittää huomaamattaan outoon asentoon, jotta kärki ei menisi yli. Sen näkee esimerkiksi yllä olevasta kuvasta.
Vähän vielä kankealta näyttää, mutta kyllä se siitä! :D
Suosittelen laitatuttamaan suutarilla tossuihin nahkapalat kärkiin. (Oikeanpuoleinen tossu.) Ilman nahkapalaa kärki voi olla nimittäin todella liukas. On toki muitakin tapoja saada siihen hieman kitkaa, mutta itse suosittelen nahkapaloja, niin hyvät ovat olleet! :) Palojen laittaminen ei ole kallista.
Nämä Capezion tossut ovat todella ihanat jalkaan. Monet tanssikaverinikin ovat testanneet, ja todenneet näiden olevan mukavan tuntuiset. Tossut ovat hyvät aloittelija -ja harrastelijaballeriinalle, koska kärki on niin leveä. Kärjelle on helpompi mennä, ja siellä on myös helpompi pysyä, kun siitä on vähän enemmän pinta-alaa, kuin yleensä tossuissa. Glisse- mallista saa myös leveitä kokoja. Itselläni on W -eli leveä, mutta on olemassa vielä sitäkin leveämpi malli. Leveäjalkaisen voi nimittäin olla hankala löytää hyvin istuvat tossut itselleen.

Ei minulla muuta tänään! :) Lähden tästä hammaspesulle, ja sitten nukkumaan, öitä!

4 kommenttia:

 1. hyvä että sait ne jo! :) ne on tosi söpöt :3
  -katsu

  VastaaPoista
 2. Ahh mul sattuu varpaat kun katoin noita kuvia haha =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllähän ne vähän sattuvat, mutta ei varpaisiin eniten. Nilkat ja akillesjänne ovat ainakin itselläni kovimmilla :D Useimmat käyttävät pehmusteita tossuissa, kuten minäkin, niin se helpottaa jo paljon :)

   Poista