perjantai 9. marraskuuta 2012

Kylmyys


Heissan! :) Pahoitteluni tiramisu-ohjeen myöhästymisestä. Päätinkin toteuttaa ohjeen videon muodossa, enkä ole vielä vilkaissutkaan, millaisia videot ovat :D Jos ne ovat ok, yhdistelen niitä niin, että saan ohjeen kokonaisuutena. Se kuitenkin vie vähän aikaa, joten älkää hermostuko. Tässä yksi asukokonaisuus viime viikolta. Lähdin miettimään sitä tuon korun pohjalta.
Aluksi otimme takaterassilla kuvia.. Siellä oli hirmu kylmä..

Ja alkoi kauhea lumimyräkkä..

 
Siirryimme sisälle ottamaan kuvia..
Kuka ei kuulu kuvaan?
Kengät Barcelonasta
Vero modan farkut sain Anetelta<3
Vaaleansininen kauluspaita , Your face
Pääkallovyö , Bianco
Kaulakorun ja sormuksen sain Veeralta joskus aikoja sitten. :D

10 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Oikeesti tää on tosi onnistunut, tällaista yhdistelmää voisi itsekin kokeilla. :) Ja noi sun hiukset sopii sulle tosi hyvin!

  P.S. Paavo on söpö tossa yhdessä kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Ajattelin kokeilla jotain vähän erilaista. Asu syntyi aamulla kiireessä, mutta tuli siitä ihan toimiva :D
   Mulle tuli mieleen semmonen kummituskoira, tiiätkö kun on kuvia, jossa joku poseeraa ja vasta myöhemmin tajutaan, että siellä taustalla oli jotain karmivaa haha :D

   Poista
 2. Ihana toi kaulakoru !! :) Ja koko asu tietenkin

  VastaaPoista
 3. sun ihos kunto on huonontunu iha sikana:o mistä se johtuuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihoni kunto on huonontunut viimeisen puolen vuoden aikana lähes koko ajan. Lokakuussa sain siihen lääkkeet, joita syön nyt. Nykyään ihoni kunto on vähän parampi, kuin esim. kesällä :)

   Poista
 4. Mä en ymmärrä korkeavyötäröisten farkkujen ja muidenkaan korkeavyötäröisten housujen käyttöä, ne ei ole kovinkaan naiselliset kun vyö on jossain navan korkeudella, mielikuva on vähän sama kun vetäisi verkkarit kainaloihin asti. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ;D Itse tykkään paljon enemmän käyttää sellaisia vähän korkeavyötäröisempiä kuin matalavyötäröisiä. Mielstäni ne saavat jalat näyttämään pidemmältä ja vyötärön kapeammalta. Nämä farkut ovat aika korkeavyöräröiset, ei niiden ihan näin korkeat tarvitsisi olla.
   Riippuu myös aika paljon vartalon mallista ja pituudesta, että kenelle käyvät farkut vähän korkeammalla, ja kenelle matalammalla vyötäröllä. :) Itse kuitenkin kallistun siihen vähän korkeavyötäröisempään malliin.

   Poista
 5. Onpas nää kuvat ihanan iloisia, tykkään! :)

  VastaaPoista