sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Paavon päivä ja leipomista


Moikka! :) Taas on viikonloppu takana, miten se aina menee niin nopeasti? Tänään heti aamusta päätin pestä Paavon. Sitten söimme mamman tekemää porkkanakeittoa, ja innostuimme Aneten kanssa leipomaan. Vielä saatan tehdä pizzan, jos jaksan. Läksytkin olisi vielä, puuh. 
Eilen selailin koko illan DIY - ja tuunaussivustoja, ja sain niin monta uutta ideaa! Voi että, kuinka odotan, että Bella tulee meille niin pääsemme ompelemaan ja tuunailemaan vaatteita yhdessä. Yksin on aina jotenkin niin tylsää olla kellarissa tekemässä käsitöitä :(
Mun mussukat<3
Paavon ruoka on tainnut aiheuttaa sen, että nykyään sen partakarvat ovat ihan ruskeat :( Täytyy vaihtaa sen ruokamerkki. Sen parta ei ole koskaan ennen ollut noin ruskea.
On melkeimpä mahdotonta pitää Paavon jalkoja pitkässä karvassa näillä keleillä, joten päätimme taas ottaa ihan kunnolla karvaa tassuista, ja muutenkin. Näillä karmeilla loskakeleillä Bichonin turkki näyttää mielestäni paremmalta, kun se on lyhyt ja helppohoitoinen, sillä sen voi pestä useammin. Pitkä karva kerää kauhean paljon likaa ja roskaa, ja sen peseminen vie paljon enemmän aikaa, jolloin sitä ei ehkä jaksa tehdä niin usein.
Paavo ei käy nyt näyttelyissä, vaan joka päivä lenkillä. Olisi sääli vähentää sen lenkkejä siksi, että sen karva pysyisi paremmassa kunnossa. Siksi ainakin näin kura-aikaan pidämme Paavolla tällaista helppohoitoisempaa turkkia.

Sitten lenkille..
Hmmm.. älkää edes kysykö :D
 Pave breikkaa ..? :D
 Viikset meni ihan sekaisin :(
Paavo ovella odottamassa merkkiä: ''Saa tulla.'' Olemme opettaneet sen odottamaan, kunnes se saa käskyn tulla ovesta pihalle. Ennen oli nimittäin ärsyttävää, kun se aina säntäsi ulos hirmu vauhtia :D
Temppu-Paavo<3
Tein herkullisen pannukakun :)
.. ja Anette leipoi korvapuusteja :)

Tällaista tänään. Viikonloppu on ollut todella rentouttava, tästä jaksaa taas hypätä tulevan viikon haasteisiin. Moikkamoi, ja tsemppiä alkavaan viikkoon<3

8 kommenttia:

 1. Pitääkö bichoneiden turkki pestä aina tietyin väliajoin? Ihana Paavo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole näyttelykoira, niin riippuu pitkälti turkin pituudesta ja siitä, millaiset kelit ovat. Näyttelybichonit ovat sitten asia erikseen, niistä en oikein osaa sanoa. Yleensä kuitenkin ehkä eniten vaikuttavat kelit, onko kovin kuraista vai ei :)

   Poista
 2. Toi eka kuva :D mahtava!

  VastaaPoista
 3. Voitko linkata noita sivuja mistä puhuit tossa alussa:)?
  Ihania kuvia<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tajunnut laittaa sivuja ylös muistiin mihinkään, pläräilin vaan internetin kaikkia syvimpiä kätköjä ;D Googlettamalla hakusanoja tuunaukseen liittyen, löydät kuitenkin varmasti paljon sivustoja! :)

   Poista