sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Täyteläinen tiramisu


Moikka :) Kulunut viikko on ollut oikein mukava. Etenkin perjantai!
Koulussa meille palautettiin äidinkielen aineet takaisin. En ollut oikein varma, oliko teksti mennyt ihan nappiin sekä oikeinkirjoituksen, että sisällön puolesta.  Meillä on myös uusi äidinkielen opettaja (joka on onneksemme todella mukava, kannustava ja muutenkin ihana persoona), joten en ollut varma, mitä hän ''hakee'' aineelta. 
Mutta voi miten ihanaa oli saada aine takaisin, piristävillä kommentteilla höystettynä. Olin enemmän kuin tyytyväinen! Iltapäivällä oli englannin koe. Haluaisin hirmuisesti nostaa englannin numeroa, ja luin kokeseen todella hyvin. Jää nähtäväksi, miten koe meni. Olisin varmasti osannut tehdä jokaisen kohdan, mutta englannin kokeissa tulee aina kauhea kiire, ja alan melkein panikoida :D Sitten turhia pikkuvirheitä tulee ihan liian paljon. Ja mikä parasta, en ehtinyt tarkistaa kunnolla. Nojaa, eiköhän se kuitenkin ihan ok mennyt :D Tanssitunti sujui hyvin, teimme pitkälle joulunäytökseen tulevaa esitystämme.
Julia tuli meille yöksi, teimme herkullisia tiramisuja ja otimme ihan vaan rennosti. Illalla Anne tuli moikkaamaan meitä villakoira-suloisuutensa kanssa. Oli hauskan näköistä, kun Annen musta villakoira ja Paavo jahtasivat toisiaan ja leikkivät ihan tohkeissaan hämärässä pihassamme melkein puoli tuntia :D 
Tänään olemme mamman ja Veeran kanssa tehneet perusteellisen siivouksen: mamma imuroi, ja minä ja Veera pyyhimme kaikki pölyt. Tekstiilit, peitot yms. puistellaan huomenna. Isi tekee pientä pintaremonttia tällä hetkellä. On niin ihanaa, kun kotona on siistiä. Joskus ennen joulua tai joulun jälkeen aion tehdä teille videopostauksen, jossa esittelen kotimme. 
Tänään tein muuten lasagnea, ja sekin onnistui, vaikka ensimmäistä kertaa teinkin :)

Tässä kuitenkin kuvia tiramisuista, joita teimme Julian kanssa perjantaina:
Näistä ei edes voi saada samannäköisiä, mutta eihän se haittaa, päinvastoin :)
Tiramisut olivat aivan ihania! Kaikki, joille tällaiset tarjoilimme, pitivät kovasti :) Todella hyvä jälkiruokavaihtoehto. Tällainen kannattaa tehdä mielummin vähän laakeampaan tai pienempään lasiin (ylin ja alin kuva) koska korkeassa lasissa on melkein liikaa syömistä, vaikka se ei olisikaan täynnä. Teen ohjeesta oman postauksensa, jos haluatte :)

ps. minä laiskimus vastaan ihaniin kommentteihinne huomenna, koska nyt alkaa olla silmät jo sen verran ristissä, että on pakko lähteä unten maille ;D

31 kommenttia:

 1. Oi nam !!! Pistätkö ohjeet tuosta?? :)))

  VastaaPoista
 2. Ohjetta tulemaan, sen verran hyvältä näytti! =)

  VastaaPoista
 3. Laita ihmees ohjetta, näyttää niin hyviltä :3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Nämä ovat ihan yllättävän helppotekoisia, laitan ohjeen!

   Poista
 4. oijoi vähänkö herkullisen näkösii! :) Oot taitava!! Kiitti jos jaksat laittaa ohjeen blogiin kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3 :) Tottakai jaksan, kun niin monet ovat pyytäneetkin :)

   Poista
 5. Miten sait bannerin keskelle? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein yhdenlaisen bannerin teko-ohjeen joskus aikaisemmin tänne blogiin. Minulla kuva menee automaattisesti aika keskelle, tosin sen kokoa ja blogin leveyttä saa aina rämpläillä useampaan kertaan :D En ole varma, saattaisiko sitten blogin Malli vaikuttaa asiaan? :)

   Poista
 6. tee ihmeessä postaus noista tiramisuista! odotan innolla...

  VastaaPoista
 7. tee postaus noista tiramisuista!.. NAMS!! ja odotan myös videopostausta teidän talosta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan innolla, että pääsen kuvaamaan sen :D Joskus sitten myöhemmin kuitenkin, koska nyt meillä on pikku remonttia yms vielä kesken :)

   Poista
 8. Oi miten ihana blogi! Munkin blogia saa käydä kurkkaan :D

  http://lifeisbeautifulandwonderful.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Ajattelin, että teen tämän tiramisun ohjeen kuvallisesti (vaihe-vaiheelta siis) koska se on kuitenkin selkeämpi. Teen sen vaikka keskiviikkona! :)

  VastaaPoista
 10. Namss, näyttää herkulliselta;)

  viitsisitkö käydä kurkkaamassa blogiani? Kiitos jos käyt:)

  http://holdmyhand.blogit.fi/

  VastaaPoista
 11. sun blogi on ihana, mut voisit kirjottaa aina vähän useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 :) Minulla olisi kyllä monenlaisia ideoita mielessä, mutta kun tuntuu että aika ei oikein riitä kaikkien toteuttamiseen :( Kouluun ja tansseihin menee nyt todella paljon aikaa, mutta yritän päivittää blogia aina kun ehdin :)

   Poista
 12. Oliko teillä keskiviikkona matikkakilpailu? Miten pärjäsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ollut :( Kuulostaa hauskalta kilpailulta! :)

   Poista