keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Twilight collection


Moikka :) Viime viikonloppuna Anette laitteli kirppistavaroitaan, ja oli myymässä näitä 4 Twilightin kirjaa. Minä nopeana kuitenkin onneksi ehdin väliin, ja päätin ostaa kirjat Anetelta ;D 
Tykkään hirmuisesti lukemisesta, mutta arkena ei siihen vain tunnu riittävän aikaa. Suorastaan rakastuin Houkutukseen, ja myöhemmin luin Uusikuun. Epäilyksestä en lukenut kuin muutaman kymmentä sivua, kun minun piti jo palauttaa kirja. Sitten sarjan lukeminen vähän keskeytyi..
On kiva, että nyt voin ihan rauhassa lukea Epäilyksen ja Aamunkoin. Ehkä siinä samalla luen kaksi ensimmäistäkin uudestaan. Olen aina himoinnut tällaista kokoelmaa! 
Haha, tämä niin kuuluu ''Mitäs mamma sanoi'' -kokoelmaan. Muistan, kun meinasin ostaa tällaisia uutena, mutta mamma onneksi puhui minulle järkeä. Hän sanoi, että kyseisiä kirjoja löytää ihan varmasti parin vuoden jälkeen kirpputoreilta. Samoin kävi, kun meinasin ostaa perus mustat legginssit. Mamma sanoi, että kyllä niitä kirppiksiltäkin löytyy. Olin jyrkästi sitä mieltä, että ei varmasti löydy. No, eikö sitten seuraavalla viikolla mamma tuonut minulle kirppikseltä kahdet mustat ginan legginssit, jotka olivat aivan kuin uudet, ja olivat sopivatkin vielä. Samalla tavalla on käynyt farkkujen, talvikenkien, 6. -luokalla kuuluisan ''tissivyön'' (eli patellavyön) ja monen muunkin asian kanssa. Aina se mamma vaan on oikeassa, kirppikseltä löytyy :D

Kirjat pääsivät lasikaappiini :) Sen lisäksi, että ne ovat sisällöltään hyviä, niiden ulkoasu on todella kaunis. 
Tämän näköistä oli tänään päällä :)
Korua lainasin Veeralta :)
Tuliainen Las Palmasista siskoltani<3
 
 
Innostunut :D

Kohta lähden balettitunnille, ja muu ilta kuluukin sitten kotitalouden läksymonisteita tehdessä. Olisi kyllä niin paljon muutakin (hauskempaa) tekemistä :D Perjantaina on matikan koe. Kun se on ohi, aion palkita itseni kuluneesta viikosta! 
Joten, viikonloppua odotellessa<3

// Oletteko te lukeneet Twilighteja? Pidittekö, vai petyittekö? Mitä olette mieltä elokuvista, jotka on tehty kyseisestä sarjasta?

24 kommenttia:

 1. Olen Twilight-fani, kirjoista pidän ja leffat ovat mahtavia :D

  VastaaPoista
 2. Luin ensimmäiset kirjat ennen tota elokuvahypetystä ja tykkäsin kirjoista tosi paljon,mutta leffat ei ollu niin hyviä.. Jostain kumman syystä oon silti tällä viikolla menossa to-pe yönä kattoon sen viimeisen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän samaa mieltä, leffat eivät ehkä osuneet aivan nappiin. Mutta ihan hyviä ne olivat kuitenkin. Vähän kiva! :)

   Poista
 3. Sun hiukset näyttäis kivemmilta jos tupeeraisit niitä jotenkin/laittaisit :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei oikein riitä kärsivällisyys, eikä aamuissa aika alkaa laittaa hiuksiani kummemmin ;D En myöskään viitsi lämpökäsitellä tai takuttaa niitä (ainakaan usein,) koska se kuitenkin ohentaisi hiuksia jonkin verran.

   Poista
  2. .. näistä ei ole varaa enää vähentää :D

   Poista
 4. Mun on pakko kommentoida, et en vaa yksinkertasesti ymmärrä sitä twilight leffojen hypetystä.. :--D Noista kirjoista oon kuullu vaan hyvää, mut leffat... Jo se, että Kristen Stewart lahnottaa niissä pääosassa, pilaa ne leffat ihan täydellisesti.. :-D Mulle riitti ekan osan 20 minuuttia, jonka jälkeen nukahin, enkä todellakaan oo nukahtanu monen leffan aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Monet kirjafanit ovat kertoneet, että eivät oikein ihastuneet leffoihin. Tosin jotkut pitävät vain leffoista, eikä kirjojen lukeminen oikein kiinnosta. Mielipiteitä aiheesta löytyy ihan joka lähtöön! :D

   Poista
 5. Tykkäsin kirjoista joskus satamiljoonaa vuotta sitten, mutta sittemmin oon täysin kyllästyny... Leffoista en oo koskaan välittäny tippaakaan. Kristen Stewart ja hänen jatkuvasti tympääntynyt ilmeensä pilaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ''villitykset'' saavat jotenkin kyllästymään koko sarjaan :/

   Poista
  2. .. itselläni ei onneksi ole ainakaan vielä käynyt niin, ihan innolla aion lukea sarjan loppuun! :)

   Poista
 6. Ite tykkään tosi paljon kirjoista, olen lukenut ne kaikki ja katsonut myös elokuvat... Jonkun mielestä voi elokuvat olla hieman yli hempeilyä, mutta henk. koht tykkään sekä elokuvista että kirjoista. Sitten kun olet lukenut nuo kirjat suomeksi niin suosittelen ehdottomasti lukaisemaan ne myös englanniksi (omasta mielestäni jotenkin parempia alkuperäisellä kielellä)!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyypä ottaa asiaksi, vaikka ensi kesänä! :) Eräs kaverini taas sanoi, että oli paljon tylsempää lukea englannin kielellä, vaikka hänellä on hyvin vahva englanti. Mutta sehän selviää vain kokeilemalla itse! :)

   Poista
 7. Juu kirjat on mahtavia, mutta leffat ei läheskään niin hyviäxd

  VastaaPoista
 8. En oo vielä lukenu kirjoja, ku discoveerasin nää leffat just vast (joo, vähän myöhässä...). Oon jo siis kattonu leffat, kannattako enää lukea kirjoja vai petynkö pahasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ehkä pidin kirjoista vähän enemmän. (Tai ainakin ensimmäisistä kahdesta) Elokuvat olivat ehkä hieman pettymyksiä siihen nähden, mitä odotin niiltä kirjat(Houkutus ja Uusikuu) luettuani. :)

   Poista
 9. oon lukenu kaikki kirjat ja on kyl hyviä !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) Monet ovat kehuneet etenkin Aamunkoita :) Toivottavasti myös Epäilys on hyvä. Uusikuu oli mielestäni ehkä vähän tylsä Houkutuksen jälkeen.

   Poista
 10. ooo tuo laukku ton lasikaapin päällä;)) käytätkö sitä ikinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kyllä minä sitä joskus käytän, mutta näin arkena elämäni sijoituu aika lailla kodin, koulun ja tanssisalin välille, joten sille ei tule tarvetta kovin usein. Onneksi laukku on kuitenkin klassinen, joten se on varmasti tyylikäs vielä 10 vuoden päästäkin :)

   Poista
 11. Noi kirjat sopii hyvin tuonne lasikaappiin! :)

  VastaaPoista