lauantai 10. marraskuuta 2012

Balettiostoksia


Kärkitossuni ovat olleet käytössäni jo aika kauan, ja niiden pohjat alkavat olla liian pehmeät. Siksi tilasimmekin mamman kanssa minulle uudet tossut Footlightin verkkokaupasta. Tossut ovat Capezion, ja malli on 102 Glisse. (Kuvassa) Pohja on 3#, eli pehmein vaihtoehto. 
Voi että en malta odottaa, että pääsen pehmittämään uusia tossuja! :) Tosin nauhat vielä pitäisi ostaa, ja käydä laitattuttamassa suutarilla kärkiin sellaiset nahkapalaset, jotta tossut eivät olisi niin liukkaat kärjelle mennessä.
Ajattelin ostaa tossuihin nauhat Piruetista seuraavan kerran, kun pääsen käymään siellä. Siinä samalla ostan ehkä säärystimet (Kuvassa, mutta mustana.) Niiden hinta Piruetin verkkokaupassa on vain 10€, liikkeessä varmaan sama(?) 
Kokeilin yksi päivä tällaisia säärystimiä, ja rakastuin heti!
Ostin vähän aikaa sitten uudet urheilurintsikat. Vasta käytössä (nykytanssitunnilla) huomasin, että niissä on sellaiset kiristysjutut juuri huonossa kohdassa kuperkeikkoja yms. tehdessä. Painavat todella ikävästi kovaa lattiaa vasten. Siksi ajattelinkin ostaa jonkinlaisen urheilutopin. Pinkin mielellään ;) Kun sen laittaisi urheilurintsikoiden päälle, se varmasti pehmentäisi vähän kiristysjutun kohdalta, eikä kuperkeikkoja ja muita ''lattiamönkimisiä'' olisi niin ikävää tehdä. Sitäpaitsi tällaiset urheilutopit/rintsikat tuovat piristystä urheiluasuun. 

// Oletteko kokeilleet koskaan kyseisiä kärkitossuja? Mielestäni ne ovat todella ihanat jalassa ja käyvät hyvin myös leveäjalkaisemmalle. Monet tossut nimittäin painavat varpaat aivan kasaan kärkeä kohti. Suosittelen lämpimästi!

15 kommenttia:

 1. ootko koskaan testannu muita tossuja, ku noita capezion?:) itelläni on ollu nyt muutamat gaynor minden- tossut ja oon ihan rakastunu! ei kyllä tee enää mieli palata takas noihin "perinteisiin" kärkkäreihin haha:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan testannut muita :) En ole ennen kuullutkaan kyseisistä tossuista :o
   Miten ne eroavat ''perus'' kärkkäreistä? :)

   Poista
  2. Gaynorit eroaa siinä mielessä muista kärkkäreistä silleen, et niiden pohja ei oo tehty puusta ja paperimassasta, vaan jostain erikoismuovista. Eli, pohja ei pehmene, vaan palautuu takas siihen alkuperäseen muotoonsa, joten käyttöikä on paljon pitempi.Niitä ei tarttee ees pehmittää, vaan ne on heti valmiit käytettäväks:) niillä on myös helpompi nousta kärjelle ja ainakin miun mielestä mukavammat jalassa:-) haittapuolena on vaa niiden hinta, 125€ tossuista kirpasee, mutta toisaalta pidemmän käyttöiän takia tulee ehkä halvemmaks ostaa gaynorit, ku monet 60€ tossut vuodessa! suosittelen kyllä niitä ihan kympillä:-D

   Poista
 2. MÄ rakastan aiva toosi paljon sun blogia:Dd tää on ihana(:

  http://hippitatti.blogspot.fi/
  tuossa mun jonkinmoinen bloginnysä↑↑(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sinä ihana siellä<3 :)menen kurkistamaan :) >>

   Poista
 3. Edellisistä tossuistahan voi kans irrottaa nauhat ja ommella ne noihin kiinni niin ei tarvi ostaa uusia nauhoja. Mut ihan kuinka vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut :) Edelliset nauhani vaan olivat vähän huonot, kun olivat liian liukasta kangasta :/ Mutta hyvä pointti ja säästövinkki :)!

   Poista
 4. tuo urkkatoppi on tosi hyvä ihan "yksinäänki", pitää olla vaan tosi napakka koko..
  Tosin riippuu, että millaiset vaatteet sen kanssa on. :D

  VastaaPoista
 5. samanlaiset säärystimet ku eräällä pienellä töyhtöpäisellä tytöllä sinun balettitunnillasi ;)

  VastaaPoista
 6. Siulla on kyllä iha älyttömän kiva tää blogi, mitä nyt ollaa jo vähä pitempi aika seurailtu! :-)
  Monipuolisia juttuja ja ihania kuvia!

  jennymatleena-ourlifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ootko käyny Jyväskylässä siinä Tanssiina nimisessä kaupassa? Se on keskustassa. :) Itse en tanssia harrasta, mutta siellä vissiin myydään aika paljon tanssitarvikkeita ja luulen että myös kärkkäreitä..? :)

  Ihana tää sun blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole koskaan käynyt :) Siellä tosin myydään vain ''liikkeen omia merkkejä'' ei esim. Piruetin ja Capezion tuotteita :/

   Poista