keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Missä se piileskelee?


Moikka taas! :) Täällähän minä piileskelen.. Pitkästä aikaa päätin taas tuoda itseni tänne tietokonehuoneeseen ja upota blogien maailmaan.
Tanssitunnit ovat alkaneet, ja koulun puolesta jaksoa on jo käyty pitkälle. Matikan ja kemian läksyt ovat vieneet hurjasti aikaa koulun jälkeiseltä ajalta. Joka kerta tehdessäni läksyjä minulla jää jotakin rästiin, ja seuraavana päivänä lista on taas kasvanut uusien läksyjen myötä. No, kyllä tämä tästä..
Viime viikolla koukutin itseni katsomaan Sinin (olisikohan ollut toissajouluna) antamaa House 1. -tuotantokautta. Nyt se on katsottu, joten on aika käyttää illan pieni vapaa-aika johonkin muuhun, esimerkiksi blogijuttujen tekoon ;D
Kysymyspostauksesta puuttuu enää ihan vähän, pari kysymystä ja kuvien lisääminen juttuun. Kun se ensimmäisellä kerralla tehdessäni ja julkaistessani katosi ja hävisi kokonaan niin (suuren pettymyksen ja ärtymyksen nieltyäni) päätin, että seuraavasta tulee sitten entistäkin parempi. Ja toivottavasti niin onkin.

Alkukesästä mökillä otettu kuva :) 

Kuten aina, myös nyt minulla on paljon postausideoita. Olen aloitellut kirjoittamaan muutamaa kierrätysaiheista postausta, erästä kakkureseptiä sekä kahdet elokuun asukuvat odottelevat pääsyään blogiin.

Nyt lähden kuitenkin balettitunnille, illalla ehkä palailen vielä blogin pariin (kun olen saanut ne läksyt tehtyä..) Moikkamoi ja mukavaa keskiviikkoiltaa minun puolestani!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että palailit takaisin blogin pariin! ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta taas! :-) Itse aloitin tänä syksynä lukion ja eron kyllä huomaa peruskoulu -aikoihin verrattuna :D Hirveesti esseitä ja muutenkin enemmän läksyjä..
  Mut tsemppiä sulle jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niimpä, se työmäärä kasvaa kyllä ihan valtavasti lukioon mentäessä, mutta kaikkeen onneksi tottuu, ja kun oppii itselle parhaat opiskelutavat, niin lukio varmasti lähtee sujumaan oikein hyvin :) Motivoivaa syksyä!

   Poista
 3. juhannuksena toi oli pösilö :D

  VastaaPoista