tiistai 19. elokuuta 2014

Pikkusiskon kanssa


Moikka! Olimme viime viikonloppuna valokuvaamassa toisiamme herttaisen pikkusiskoni Linnean kanssa. Otimme kuvia mökkiseudultamme, vähän tällaisista maalaismaisemista. Pidemmittä puheitta, tässä muutamia omia suosikkejani päivän kuvista:

Hih, ihanaa pian taas päästä aloittamaan baletti -ja muutkin tanssitunnit!

Mitäs te tykkäsitte ottamistamme kuvista? :)

17 kommenttia:

 1. Kauneus!:) Ihania!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ootte molemmat tosi kuvauksellisia! Sun sisko näyttää ainakin noissa kuvissa tosi paljon Veeralta! Kauniita ootte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon meidän molempien puolesta :) Hih, tajusin itsekin saman! Yhdennäköisyyttä heissä näyttää olevan sitä enemmän, mitä vanhemmaksi Linnea tulee ;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Meidän Paavo voi oikein hyvin, kiitos kysymästä! :) Olen muutamaan otteeseen harkinnut sellaisen ''Paavon päivä'' -postauksen tekoa :D Siinä näkisitte palan Paavon arkea, johon liittyy olennaisena osana nukkuminen, lenkkeily, syöminen ja iltaisin rakkaimman hyljepehmolelun raahaaminen pitkin taloa :D

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! :D

   Poista
 4. Linnea on kuin ilmetty pikku-Veera :-D heh

  VastaaPoista
 5. Voisitko vastata kypärä päähän -postauksen kommentteihin? Oon jo reilu viikon ajan käyny joka päivä kattomassa ootko vastannu mun kysymykseen, mutta et oo. Luulis sulta sen verran aikaa aikaa löytyvän että ehin vastata pariin kysymykseen kun ei se kuitenkaan niin kauaa vie. Jos aika ei riitä niin mieluummin vaikka vastaat edellisen postauksen kommentteihin ensin ennen kuin teet uuden postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt vastannut postauksen kommentteihin :) Sitä ei huomaakaan, kuinka äkkiä vierähtää viikko jos toinenkin, ettei ole käynytkään koneella. Haluaisin vastata jokaiseen kommenttin niin hyvin kuin vaan pystyn, ja sitten saatan venyttää aloittamista pitkäänkin, minkä ymmärrän kyllä olevan turhauttavaa, jos odottaa vastausta. Vastaamiseen menee yleensä jopa enemmän aikaa kuin kokonaan uuden postauksen tekemiseen, joten monesti valitsen jälkimmäisen, jos minulla on aikaa olla koneella.
   Olet kuitenkin ihan oikeassa, että pitäisi ensin vastata vanhan postauksen kommentteihin ennen kuin tekee uuden postauksen. Olen saanut usein palautetta asiasta, joten nyt jatkossa teen niin, että vastaan aina sitä mukaan, kun kommentteja tulee, enkä tee uusia postauksia ennenkuin vanhojen kommenteihin on vastattu :)

   Poista
  2. Kiitos, kiva kuulla! Nyt jälkeenpäin ajateltuna ymmärrän kuitenkin, että vastaamiseen voi mennä aika kauankin, koska vastaat aina yleensä niin perusteellisesti mikä on tosi hyvä asia! Anteeksi, taisin olla vähän liian töykeä edellisessä kommentissani, tarkoitus oli vain antaa palautetta. Tykkään sun blogista tosi paljon, oot ihana! :)

   Poista
  3. Ei se mitään, otan aina palautteen ilomielin vastaan :) Kiitos vielä viestistäsi! :)

   Poista
 6. Tää ei liity aiheeseen ollenkaan, mutta missä Jyväskylän kierrätyskeskuksissa käytte kun teette aina niin hyviä löytöjä? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eco-center -nimiset kierrätyskeskukset (joita löytyy ympäri Keski-Suomea) kuuluvat lemppareihini :)

   Poista