maanantai 8. syyskuuta 2014

Tennareita paidassa


Heips! :) Tämä maanantai on aina sellainen hirveän äkkiä hujahtava päivä. Minulla on koulua neljään, ja puoli seitsemältä harkat. Siinä välissä nyt jotakin vähän kerkeää tehdä, muttei kuitenkaan ihan kunnolla paneutua esimerkiksi vaikeampiin läksyihin.
Koeviikko lähestyy, ja aina silloin minulla tulee ihan hirveä tarve päästä toteuttamaan itseäni muun muassa kirjoittamalla blogia, tekemällä käsitöitä ja leipomalla. Ei näin pitäisi käydä, kun oikeasti pitäisi jo aloittaa tämän ensimmäisen jakson kurssien kertaus :D Matikassa on ainakin (kuten aina) paljon tekemistä, ja myös biologian alue sekä kemia vaativat vielä paljon lukemista. Eiköhän tästä selvitä, ja toisaalta, pitäähän sitä lukemisen ohella jotain muutakin tehdä että jaksaa.
lempii
Tämän päivän asuun valitsin pitkästä aikaa itse tuunaamani tennaripaidan.
Tennaripaita syntyi kirpputorilta löytämästäni miesten kauluspaidasta, josta leikkasin hihat ja johon ompelin Isabellalta saadusta ihanasta kankaasta leikattuja tennareita. Tällaiset kauluspaidat ovat helppo tuunauskohde, koska ne saa napeistaan auki. Se helpottaa huomattavasti esimerkiksi juuri tällaisten selkäpuolelle ommeltavien kuvioiden kiinnitystä. 
Tämän DIY-paidan lisäksi päivän asuun kuuluivat myös tennarit, kirpputorilta löytyneet dr denimit sekä vähän koruja.
liivi2
Tennarit selkäpuolella saivat tähän simppeliin paitaan vähän eloa ja omaperäisyyttä :)

2 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva idea, pitäisi itsekin tuunailla vaatteita enemmän!:) hirmu ihana banneri sulla!
  http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Ei tosiaan tarvitse kuin tunti tai pari selailla netissä kaikkia ihania tuunausjuttuja niin tulee jo hirveä himo mennä tekemään kaikkea käsityöjuttuja :D

   Poista