tiistai 25. joulukuuta 2012

25.12.2012


Olipas mukava jouluaatto :) Kävimme mummolassa syömässä, kuten aina. Hänen tekemänsä laatikot vain ovat niin ihania! Ja riisipuuro myös.. Aamulla kävimme kaupassa, ostimme herkkuja illaksi, ja koko illan söimme, katsoimme elokuvia, saunoimme, ja ''isommat'' tytöt rentoutuivat porealtaassa. Itse en jaksanut mennä :D Oli mukavaa, kun oli niin rauhallista, eikä kukaan stressannut mistään. Illalla avasimme muutamat pakettimme. Sain ihania lahjoja! :) 
Sain siis Siniltä sen joulukalenterin, jonka esittelinkin. ''Luukuista'' paljastui herkkuja, mietelauseita, kaksi ihanaa lahjakorttia, toinen Wilhelmiinaan ja toinen projektityötäni varten. Lahjakortilla minut oikeutettiin saamaan apua projektiyöni kanssa ;) En paljasta vielä, millainen se tulee olemaan, myöhemmin sitten! 
Viimeisestä luukusta paljastui ihana Paavon kuva, jonka Sini oli piirtänyt ja kehystänyt. Ja yksi päivä hän toi minulle ison pussillisen leipomiaan taatelikeksejä (pala taivasta..) ja cookies-keksejä. En ikinä saa tarpeekseni Sinin leipomista kekseistä! 
Mummolta sain söpön pikku Myy -muumipyyhkeen ja suklaata. Sain myös rahaa lahjaksi sekä mummolta että papalta, ja sedältäni.
Tädiltäni sain hänen tekemänsä IHANAT villasukat!! Toivoin saavani sellaiset viime kesänä, ja olin kokonaan unohtanut toiveeni. Bella teki minulle joskus pinkit töppöset, jotka käytin aivan puhki :( Sain tädiltäni myös kaksi elokuvaa. Kahdelta ystävältäni sain itse tehdyt piparit, toinen syötävä, toinen oli koriste, (se ei muistanut tulla kuvaan.) Sitten mummolta sain muutaman keräilyjutun.
Mamma maksoi minulle silloin Barcelonan reissuni, sovimme sen olevan joululahjani :D Hän kuitenkin maksoi muutama päivä sitten myös jättimäisen valokuvatilaukseni, ja sain vielä uuden sähköhammasharjan!

Kiitos ihanista lahjoista!
Joululoman suunnitelmiini kuuluu vielä monenlaista. Haluaisin käydä myös toisessa mummolassa. Uudeksi vuodeksi lähden varmaan Isabellan luo, toivon vain saavani joltain kyydin, kun matkoihin menee muuten niin hirmuisesti rahaa. Haluaisin myös tehdä vielä käsitöitä lomalla, ja olla kavereiden kanssa.
Tänään ehkä leikkaamme taas hiuksiani, koska ne ovat kasvaneet jo ihan tyhmän pitkäksi :D Postailen lisää iltapäivällä, moikkaa!

12 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat :), ei niin perinteinen malli. Mukavaa joululomaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tätini ovat kyllä niin taitavia:) Samoin!

   Poista
 2. Ihanat noi villasukat! :D Ja sun pitää varata aikaa mullekki joululomalta!! ;)<3 -katsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Of course my dear :D Paitsi voisitko ehkä olla sitte heti loman jälkee, koska tuun Bellan luota varmaan vasta iha loman tyylii viimesenä päivänä :D?

   Poista
  2. joo, itelläki ollu vähä kiire XD mut hei, siitä on kaks viikkoa ku viimeks kirjotit blogiis... ryhdistäytyisit.. :/ -katsu

   Poista
  3. Kröhöömm, pitäis varmaan hehe;D

   Poista
 3. Siisti toi banneri! Ja tosi kivan olonen blogi sulla! :--)

  annika-its-all-me.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Se on vain vähän liian syksyinen nyt tammikuussa, siksi teenkin uuden pian :D Kiitos, menen katsomaan myös sinun blogisi!

   Poista
 4. miks et kirjottele melkee ollenkaa? iha tylsää lukee näit vanhoi... ois kiva lukee mieluummi jotai uusii.
  tätä kommenttii en halunnu kirjottaa ilkeyksissäni vaan sillä, että sun blogi on oikeesti tosi kiinnostava ja ootan koko ajan uusii postauksii:)

  ♥:lla tyttö joka odottaa seuraavaa postaust innoisaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kaikille hyvä esimerkki siitä, että kritiikkiä sisältävän kommenttin voi kirjoittaa myös ystävälliseen ja asialliseen sävyyn! :)

   Olen ollut vähän laiska ja myös kiireinen viime aikoina, niin en ole ehtinyt toteuttaa blogia niin paljon, kuin haluaisin :( Mutta postailen aina, kun ehdin ja inspiraatio iskee ;D

   Poista
 5. saitko jotai pikkulasten lelujaki???????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain taas muutaman heiluvapäisen, siis kyllä! :)

   Poista