tiistai 4. joulukuuta 2012

Kukkuu :)


En ole kuollut, en :D On ollut ihan älyttömän kiireinen viikon alku, ja samanlaiselta näyttää loppukin. Kokeet ja tanssit vievät nyt kaiken aikani, ja en ole ehtinyt tehdä blogia yhtään. Harmitaa sinänsä, koska haluaisin niin paljon tehdä tänne kaikenlaista. Tällä viikolla on tanssin valoharjoituksia, ja perjantaina kenraali. Lauantai, sunnuntai ja maanantai menevät sitten näytöksissä.
Saatan kyllä tehdä joitain postauksia tässä välilläkin, mutta ihan varsinaisia, ''kunnon postauksia'' jos jaksaisitte vielä vähän aikaa odotella. Kun viimeiset kokeet on ''pulkassa'' ja tanssitunnit loppuneet, minulla on kunnolla aikaa keskittyä blogiin, olla kavereiden kanssa ja ottaa rennosti. Sini toi minulle eilen ihanan joulukalenterin. Minulla ei vielä ollutkaan sellaista. Kyllä siitä aina joku huolehtii, että saan kalenterin :D Teen siitä postauksen pian, niin tekin pääsette näkemään!

Arvonta päättyi siis sunnuntaina. Arvon paketin mahdollisimman pian, mutta älkää hermostuko, jos siitä ei ihan vielä kuulu. Arvonnan käsityöjuttu on nimittäin vielä vähän vaiheessa. Miksi aina tähän aikaan vuodesta pitää olla niin kiireistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti