perjantai 21. joulukuuta 2012

Keskeneräiset juhlakynnet ja arvostelu


Moikka taas! Tänään oli ihanan lyhyt koulupäivä, 9-12. Heti koulun jälkeen (fiksuna tyttönä) päätin huomiset joulujuhlavaatteet. Minulla sitten aina tulee kauhea paniikki aamulla, että mitä laitan päälle. Tänä vuonna niin ei kuitenkaan tule käymään. Halusin asusta hieman erilaisemman, kuin mitä yleensä käytän joulu -ja kevätjuhlissa. Halusin sen myös olevan edes vähän lämpöisempi, koska huomiselle on luvattu niin kamalia pakkaslukemia :D Minua paleltaa talvisin todella paljon, vaikka päälläni olisi kaksi paitaa. Itseasiassa koko tämän viikon olenkin käyttänyt koko ajan trikoopaitaa ja villapaitaa päällekkäin.
Pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeä osa asua, joten olen miettinyt nekin jo etukäteen :)
Alunperin tarkoitukseni oli tehdä sellaiset mustat kynnet, joissa on värikkäitä timantteja, mutta päädyinkin pinkkeihin kynsiin ranskalainen manikyyri -ajatuksella. Ajattelin myös laittaa vähän tummemman silmämeikin huomenna.
Lakkasin pohjavärin heti koulun jälkeen, mutta viimeistelen kynnet valkoisilla kärjillä, timanteilla ja läpinäkyvällä lakalla vasta sitten, kun olen pessyt Paavon. Ajattelin laittaa teille muutaman kuvan ''välivaiheesta'' ja samalla arvostella kynsilakan, jota käytin.
Joitain ei häiritse, jos kynnen valkoisen osan raja kuultaa lakan läpi, mutta minua se ahdistaa :D Rajan piiloon saamiseen tarvitsisin vielä ainakin kaksi tai kolme kerrosta lisää lakkaa, siksi päädyinkin niihin valkoisiin kärkiin. 
Tässä kuvassa kynnelläni on kaksi kerrosta Wet n' Wild Fastdry -lakkaa. 
Sävy on mielestäni ihanan pirtsakka. Kuva vähän hämää väriä, oikeasti se ei ole ihan noin ''neonpinkki'' :)

+ Nimensä mukaisesti, lakka kuivui ihan älyttömän nopeasti.
+ Lakkaa oli helppo levittää, koska se oli vähän vetelämpää, kuin kynsilakat yleensä.
+ Sivellin oli sopivan leveä.
+ SUPERPLUSSA siitä, että lakka ei haise yhtään kynsissä. Monet lakat nimittäin haisevat kynsissä inhottavasti (tiedättehän kynsilakan pistävän hajun) vaikka ne olisivat ihan kuivuneet. Oletteko huomanneet samaa ilmiötä?
+ Edullinen!

- Kuivuessaan lakka haalenee paljon, joten kerroksia pitää lisätä tosi monta, jos haluaa sellaisen peittävän lopputuloksen. 


Laitan teille kuvaa kynsistä valmiina sitten myöhemmin, kun saan ne valmiiksi! :)

6 kommenttia:

 1. mä tykkään tollasista neon värisistä, piristää kummasti keskellä pimeää talvea ! :)

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä vähän pettyny, kun et teekkää sitä timanttikynttä :/ Mutta uskon että noistaki tulee mahtavat! :D ja meikistäs ;) -katsu

  VastaaPoista
 3. Millanen todistus tuli tänä vuonna, jos saa kysyä :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin saat! :) Kirjoitin siitä siihen asukuvapostaukseen, huomasit varmaan;D

   Poista