sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Simppeliä, mutta söpöä


Vasta tänään katsellessani näitä kuvia tajusin, että pinkki lakkaukseni on aivan ''barbipinkin'' värinen. Tarkoitukseni oli siis tehdä tällaiset kynnet, mutta vielä valkoisella kärjellä. Miksi kukaan ei ole koskaan sanonut, ettei valkoista voi levittää suoraan pinkin päälle, vaikka pinkki olisi kuiva :D Se nimittäin oudosti sekoittui valkoiseen, ja kärjestä tuli ihan vaaleanpunainen. Onneksi kokeilin vain yhteen kynteen, ja se olikin helppo lakata uudestaan. 
Postauksessa, jossa esittelin lakan, minulla oli kaksi kerrosta lakkaa, joten lisäsin siihen vielä yhden kerroksen, ja lopputulos alkoi olla aika peittävä. Ei aivan täysin, mutta melkein. Tämä lakka on sellainen, että mitä useamman kerroksen laittaa, sitä söpömmän, ja pinkimmän, värinen siitä tulee. Pidän lakasta paljon, kuten varmaan arvostelunikin antoi ymmärtää.
Lakattuani kynnet laitoin jokaiseen kynteen pienen timantin. Kaksi tippui ennen lauantai-aamua, joten päätin liimata ne uudelleen (Erikeeperillä, haha..) Lauantain kokopäiväisen siivoamisen ne kestivät ihan hyvin, eikä edes myöhemmin liimatut irronneet. Tänään kuitenkin rapsuttelin timantit pois, ne olivat niin häiritsevät :D
Shine bright like a diamond...
Kuvissa ei oikein näy, mutta tämä lakka ei siis ole sellainen kovin kiiltävä, kimalteleva kylläkin. Lakassa on sellaisia pienen pieniä hileitä.
Wet n' Wild Fastdry

Miksi otin kuvat oikeasta kädestä, tajusin vasta nyt että toisen käden kynnet olisivat olleet paljon paremmat.. :D
Siinä olikin kynsikuvia kerrakseen. Vielä kun olisi vähän enemmän ollut blingiä, ja valkoiset kärjet, olisivat kynnet olleet niin totallybarbit! Saa nähdä, kokeilenko joskus tehdä sellaisetkin! :)

ps. eräs ihana tuttumme tarjoutui tulemaan meille tänä aamuna korjaamaan ompelukoneeni. Purimme koneen, puhdistimme osat ja otimme epämääräiset langanpätkät pois alalangan kotelon syövereistä. Nyt kone toimii taas kuten normaalisti. On upeaa, kun on olemassa hänenlaisiaan, auttavaisia ihmisiä! :) Minulla on monen monta ideaa, jotka haluaisin toteuttaa nyt joululomalla. Kivaa, kun pääsen taas ompelemaan. Itseasiassa jo yksi saunamyssy on valmistunut kellarissa. Annoin sen mammalle :)

2 kommenttia:

  1. Noi sun kynnet on superihanat! :3 ja hyvä et se kone nyt toimii!-katsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katsu! :) Niimpä, pääsenkin ompelemaan! Ainoa ongelma on vaan, ettei mulla ole vieläkään sitä pitsiä x( Oisin tarvinnu sitä :D

      Poista