sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pitkä kuulumisvideo ja löytöjä


Moikka :) Tässä teille todella pitkään ja hartaasti höpötelty video. En tiedä onko siinä oikein mitään järkevää, mutta kuitenkin. Se katsokoon, joka jaksaa :D Tällä kertaa nenääni kutitti koko ajan :( Toivonkin joskus kuvaavani videon, jossa en tee tai hoe jotain epämääräistä koko videon ajan..
ps. minäkin rakastan tuota alkua, haha. ''Kertomaan'' sana osoittautui äärimmäisen vaikeaksi sanoa, kun on vähän nuhainen olo ja muutenkin kuiva suu kun olin selittänyt kaikkea niin paljon yrittäessäni kuvata videota aiemmin. Mamman kanssa juuri katsoimme videon, ja kyllä nauratti katsoa omaa höpötystä. Tekin saatte nauraa, jos siltä tuntuu. Mielummin naurua kuin itkua :D
Mutta juu enjoy  ..jos nyt niin voi sanoa!
                                                                                                
                       

Kokonaisuudessaan joululoma oli siis oikein rentouttava, olisi toki saanut jatkua vielä vähän pidempään ;) Toisaalta, vaikka rakastan lomailua, myös säännöllinen arkirytmi on mieleeni. Se tekee niin sellaisen reippaan ja säännöllisen elämänrytmin verrattuna lomalöhöilyyn :D 
Muuten, mitäs piditte rajauksistani? Tein ne eyelinerillä. Kesti aika kauan, mutta itse ainakin pidin lopputuloksesta.
Tässä vielä muutama kuva Bellalta saadusta Thomas Sabo -lahjasta..
Bellan kissakin halusi kuvaan ;D

Teen muuten uuden bannerin heti, kun vain ehdin. Olen jo päässäni suunnitellut sen valmiiksi. Odotan vain, että pääsen toteuttamaan sitä! Siihen saakka syksyinen bannerini saa olla :)

29 kommenttia:

  1. Ootpas löytäny kivoja juttuja! Ja toi koru on UPEE! :))

    ps. toi teijän kamera on ihana kun se tarkentaa noi hyvin lähellekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Se on kyllä ihan hyvä ominaisuus, vaikkakin se aina välillä tarkentuu todella hitaasti :/

      Poista
  2. Mistä tiedät videota kuvatessa tarkentaako kamera johonkin esim. tässä videossa tohon koruun kun näytäät sitä lähempää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videota kuvatessani käännän sen ruudun ympäri niin, että näen itse koko ajan, mitä kamera kuvaa :) Se helpottaa kameran asettamista oikealle korkeudelle ym ja näen, milloin kamera tarkentaa :)

      Poista
    2. eli kameran ruutu toimii silloin ikään kuin ''peilinä'' :)

      Poista
    3. En tajunnut. Jos kerran näät videota kuvatessa mitä kamera kuvaa niin miten se voi kuitenkin kuvata suhun päin? En ymmärrä miten kameran saa niin käännettyä.

      Poista
    4. Siinä kamerassa on varmaan kääntyvä näyttö, esimerkiksi Canon EOS 650D jos oikeen muistan :D

      Poista
    5. Mun mielestä Lempin kamera on Canon EOS 1100D eikä siinä oo kääntyvää näyttöä. Mulla itellä on Nikon D3100 joka on ihan vastaava malli mutta vaan Nikonin.

      Poista
    6. Käytän videoita kuvatessani siis Sonyn videokameraa. En tajunnut ollenkaan mainita sitä vastatessani ensimmäisen anonyymin kommenttiin. Myös Canon EOS 1100D:ssä on videotoiminto, mutta se ei ole koskaan toiminut minun kamerassani. Olen kuullut muutamalta muultakin, ettei heidän Canon EOS 1100D:ssä toimi videoiden kuvaaminen kunnolla :(
      Nyt säästän rahaa, ja aion ehkä ostaakin jossain vaiheessa uuden videokameran, koska tämä jolla nyt kuvaan, pätkäisee videot välillä keskeltä, sammuu koko ajan itsekseen, eikä akkukaan kestä muutakuin korkeintaan 20 minuuttia. Blogiin tekisin mielelläni enemmän videopostauksia, jos minulla olisi parempi videokamera, tai edes sellainen, joka toimii kunnolla :)

      Poista
  3. Tosi kiva oli kuulla sinun joululomastasi ja ostoksista mitä olet tehnyt :) Mukavaa alkavaa loppurutistusta peruskouluun :)

    VastaaPoista
  4. Sun videot on ihania, tykkään jotenki hirveesti sun puhetyylistä! ja tuli tosta pitsituunailusta vaan mieleen että mä just yhdistin pitsiä yhteen farkkutakkiin, käy kattomassa jos haluat: http://stop-for-a-minute.blogspot.fi/2012/12/diy-farkkutakki.html

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos :)! Hei, just tommosen tekemistä oon miettyny jo jonkin aikaa! Vautsi, tosi kivan näköinen toi sun :)!

      Poista
  5. Mää muistan kuinka sä kuolasit ton korun perään ja nyt sait sen! :DD ihan mahtavaa, ja söpö toi eka riipus! :3 -katsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii vai että kuolasin ;D Kiitti taas kommenttista katsuu<3

      Poista
  6. Sun videoita on tosi kiva katsella kun oot aina niin iloinen ja semmonen mukavan olonen:) ja oot todella kaunis!

    VastaaPoista
  7. Hei.

    Olen lueskellut blogiasi aina "sivusilmällä", kun käyn lukemassa äitisi blogia. Olet kyllä fiksun oloinen nuori nainen, tosi kaunis ja luonnollinen. Asun itsekin Keski-Suomessa, joten on kiva senkin vuoksi lukea perheenne blogeja :) Oikein hyvää uutta vuotta 2013 sinulle ja intoa opiskeluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi, sitä samaa sinulle :)!

      Poista
  8. Olet niin kauhean sympaattisen oloinen, ja puhut ihanaa murretta, he he :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, miksi mä en tajuu mikä siinä on nii murretta :D Yhessä vaiheessa oikein katoin videon, ja joka sanan kohdalla mietin, että onko se vähän kuin ''normaali'' sana vai murresana :D Hahah, ehkä sitte se ihan sanojen tietynlainen painottaminen ym. vaihtelee alueittain :D

      Poista
  9. Ihana video ja kivoja juttuja esittelit! Oot hurjan nätti!

    VastaaPoista
  10. voisitko tehdä esittelyn teidän kodista ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä joskus tehdä :) Haluaisin tehdä sen varmaankin videolla, mutta ei ole oikein ollut sopivaa ''hetkeä'' kuvata sellaista. Saa nähdä, jos joskus kuitenkin kuvaan :)!

      Poista
  11. Tämä video synnytti mielessäni tällaisen ajatuksen, jota en saanut aiemmin aikaiseksi kertoa: jos sinusta joskus tulee opettaja tai muu sen tapainen, niin sinusta tulee varmasti erittäin hyvä sellainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voisihan sekin olla yksi mahdollisuus, vaikkei unelma-ammatti olekaan ;D Kiitos :)!

      Poista