perjantai 7. joulukuuta 2012

Täydennystä asukuviin


Tässä muutama lähikuva -lisäys muutama päivä sitten julkaisemaani villapaita-asukuvaan :) Otin sisällä vielä pari lähikuvaa asusta. 
Nykyään olen alkanut (yrittää) tehdä itselleni rajauksia, ja muutenkin vähän kivempaa silmämeikkiä. En tosiaan ole mikään mestarimeikkaaja, kuten esimerkiksi Veera ja Anette, jotka tempaisevat kunnon iltameikin varmaan kahdessa minuutissa :D Olisi kiva osata tehdä sellaisia vähän tummempiakin meikkejä, smokey eye meikkauksia ym. Mutta niinhän se on, että vain tekemällä oppii. Ehkä minäkin vielä joskus
Mietin muuten, että mistä tämä pipo mahtaa olla ostettu? Se on 100% villaa, ja takana on pieni lappu, jossa lukee: ''Kolme'' Suosittelisin kyseisiä pipoja, jos tietäisin mistä ne ovat :D Tämä on nimittäin älyttömän lämmin paukkupakkasilla, ja myös aika söpö.
 En nyt tiedä, onko tämä silmämeikkini aivan ''oikeaoppinen'', mutta levitin aluksi liikkuvalle luomelle (niinkö sitä sanotaan) ja kulmakarvaan saakka vaaleaa, kimaltavaa helmiäistä. Sitten tein Veeran uudella Lumene Natural Code vihreällä kajaalikynällä rajauksen. Halusin sen vähän kuin sulautuvan vaaleaan helmiäiseen niin, että rajaus ei ole aivan viivatarkka. Sellaiseksi se olisikin vähän hankalaa saada, ainakin minun mielestäni.. 
Sitten vain laitoin vähän ripsiväriä, kulmaväria ja poskipunaa.
On ihan hauskaa kokeilla tällaisia erilaisia meikkejä, vaikka en olekaan vielä kovin hyvä tekemään oikein mitään :D Ei pidä ottaa liian vakavasti..
 Sitten vielä itse asun pariin.. 
Korvikset ovat H&M :ltä ostetut, pidän niistä paljon. Vähän myöhemmin löysin kirppikseltä korviksiin aivan täydellisesti sointuvan rannekorun. Hintaa rannekorulla oli 20 senttiä, eli ei paha ollenkaan :)

Kertokaahan mielipiteitä, minkälainen meikki kävisi mielestänne minulle? Millaisia luomivärejä ja sävyjä suosittelisitte? :)

8 kommenttia:

  1. Ihana meikki ja ihana sinä ! :) Voisin kuvitella että sulle sopisi joku vaalean beige luomiväri ja vaaleanruskea kajaali. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiitos vinkistä! :) Täytyypä kokeilla joku päivä, meiltä kotoa nimittäin löytyy paljon luomivärejä, eiköhän siellä vaaleaa beigeäkin ole :)

      Poista
  2. sulla on aina tosi kiva meikki, ja noi rajaukset varsinki on aina tosi hienoi! :)
    -katsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos katsu! :) Sulla on aina ihanat rajaukset, osaat tehdä ne niin kivasti!

      Poista
  3. Älä vähättele taitojasi, musta tuo oli kiva meikki ja sopii hyvin sinulle. :)

    VastaaPoista
  4. Olet niin vaalea että meikissäkin kannattaa mielestäni vältellä liian tummia sävyjä :)Kokeilemalla oppii tietämään että mikä sopii ja näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kokeilamallahan se selviää :) Kiitti vinkistäsi! :)

      Poista