torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän meikki


Heips! :) Tänään on ollut mukavan rento päivä. Söimme ihanaa ruokaa, meikkailimme Aneten kanssa ja kävin äsken pikaisella tanssitunnilla (valoharkat). Tänään ajattelin tehdä yhtä omaa projektiani, jonka esittelen teille ehkä jossain vaiheessa. Käyn saunassa ja illalla maistelemme Veeran tekemää, ihanan näköistä kakkua ;)
Pitäisi myös vähän jatkaa terveystiedon (varmaan seitsemänsivuista) monistenippua ja lukea bilsan kokeeseen. Vielä viimeiset rutistukset koulussa, niin sitten riittää vähäksi aikaa. Ensi viikonloppuna onkin jo tanssiesitykset, hui! :D
Anette halusi kokeilla tehdä minulle tällaisen violetin/lilan sävyisen silmämeikin. Siitä tuli tosi kiva :) Lisäsimme sitten vielä huulipunan, poskipunan ja kulmavärin.
Hän myös antoi minulle hyviä meikkausniksejä, ja opetti muutamia juttuja.

Ja tosiaan, ihoni kunto nyt on hieman huono. ''Kaikki keinot'' ova kuitenkin käytössä, joten eiköhän se siitä pikkuhiljaa ala olla parempi, toivon ainakin niin :) Ajattelin tässä joku päivä kun kerkeän, niin tehdä vähän sellaisen laajemman ihonhoitopostauksen tänne blogiin.

8 kommenttia:

 1. Oot nätti. :) Miksei sun edellinen postaus, se muffinssipostaus näy? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janika tas kivasta kommenttistasi! :) Nyt se näkyy! Julkaisin sen, mutta vedinkin sen takaisin luonnoksiin, kun ajattelin julkaista vasta seuraavana päivänä.

   Poista
 2. Kaunis Lempi! Ja kiva meikki, en osaa yhtään käyttää luomivärejä ite, tulee aina sottaisen näköinen lopputulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) No, minusta tuntuu aina vähän samalta.. :D

   Poista
 3. Ihana lempi! <3 -katsu

  VastaaPoista
 4. testaappa sellasta ku acnex! se auttaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä lukemassa tietoa siitä :)

   Poista