lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kotipizzeria


Viimeksi Aneten ollessa meillä viikonlopun vietossa päätimme pitää omaa kotipizzeriaa. Teimme jokaiselle kotona olleelle omat pizzat, (ja meidän tyyliin aika runsastäytteiset sellaiset.) Periaatteessa jokainen sai päättää itse pizzaansa tulevat täytteet, mutta käytännössä kaikki halusivat kaikkea mahdollista :D Kaikista pizzoista tuli siis samanlaisia. Joka tapauksessa, tässä vähän kuvia yöllisen kokkailumme tuotoksista:


Näihin kasvispizzoihin laitoimme täytteeksi tomaattimurskaa, punasipulia, tomaattia, oliiveja, reilusti tuoreananasta, fetajuustoa, mozzarellaa sekä juustoraastetta. Lisäksi laitoimme reilulla kädellä tuoreita yrttejä ja salaatteja mamman puutarhasta, muun muassa basilikaa ja lehtikaalia.


Pizzapohjat olivat gluteenittomia sekä hiivattomia. Tällaisen kohottamattomankin pizzapohjan tekoon voi käyttää vaikka mitä erilaisia raaka-aineita, mutta tästä löydät yhden mamman reseptin tällaiseen kurpitsasoseeseen tehtyyn pizzapohjaan. Kurpitsasadon aika alkaa pikkuhiljaa lähestyä, joten kannattaa jo nyt alkaa bongailla reseptejä sen hyödyntämiseen, mikäli teillä sattuu olemaan kurpitsaa kasvamassa, tai tiedätte muuten vaan saavanne sitä jostain.

Anette tulee taas huomenna tänne, ja nyt kun myös juustokakkumestari Veera on kotona, syntyy keittiössämme varmaan monenlaista herkkua :D Piakkoin postaan teille muuten yhden kehittelemämme juustokakkureseptin. Siitä on tullut ihan vakkari täällä meidän keittiössämme. Mukavaa viikonlopun jatkoa, palailen taas!

2 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä pizzoja! :)
  Tuoreananasta pitäisi minunkin kokeilla, kun tulee vain aina ostettua säilykepurkeissa olevia. :/ Kiva myös tämä idea tehdä jokaiselle oma pizza! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anna! Kokeile ehdottomasti, siinä on niin erilainen maku, vaikka se olisi kuumennettukin. Haha, tulee kyllä niin pizzeriatunnelma. kun on kaikille omat pizzat :D

   Poista