maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pikaterkut!


Moikka! Ajattelin tulla kirjoittamaan tänne blogiin pikaiset terveiset näin yötä vasten. Keräsin tähän kuulumisten ohelle kollaasiksi muutamia kuvia Instagramistani sekä tietokoneeltani.

1. Pari ihanaa kirppislöytöä viime viikolta. Tänä kesänä olen lähtenyt mukaan kirppiskierrokselle aina mahdollisuuden tullen, ja olen tehnyt kivoja löytöjä pitkin kesää. Tulevassa postauksessa kerron näistä, ja muistakin kesän kirppislöydöistä tarkemmin.
2. Minä ja Ilona tanssifiiliksissä loman alkupuolella. Tänä kesänä olen kyllä tanssinut enemmän, kuin minään muuna aiemmista.
3. Ihanalla tyttöporukalla muutama viikko takaperin. Huomenna lähdemme Roosan luokse Tampereelle samalla kokoonpanolla, en malta odottaa! Otan kameran mukaan, niin tekin saatte sitten kuvia ja kuulumisia reissusta!
4. Tämän kesän ensimmäiset salaatit omalta kasvimaalta. Olemme syöneet kasvimaalta kerätyistä salaattiaineksista tehtyä salaattia nyt lähes päivittäin.
5. Kevään paras ostos: Asics-juoksukengät! Löysimme nämä hyvällä alennuksella, ja kengät ovat olleet koko kesän ajan kovassa käytössä. Hyvät kävely- tai juoksukengät ovat kyllä erittäin hyvä ja järkevä sijoitus.
6. Minun ja Ilonan juhannustanssi rannassa :D
7. Suklaakakku, jonka leivoimme Aneten kanssa hänen kuultuaan huippu-uutisen. Hän nimittäin sai siirron Jyväskylään opiskelemaan.
8. Veeran kanssa jätskillä pian sen jälkeen, kun hän puolestaan sai kuulla saaneensa opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta Kuopiosta, aivan upea saavutus! Nämä jätskit kuitenkin olivat vähän liian makeat meidän makuun :D
9. Nautiskelua ulkoa niistä muutamista ihanan aurinkoisista päivistä

Nyt lähden vielä vähän pakkailemaan viimeisiä tavaroita huomiseen reissuun, ja mahdollisimman pian nukkumaan, etten sitten huomenna ole ihan silmät ristissä.. Hyvää yötä ja mukavaa viikon alkua!

2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Mukava kuulumispostaus! Hassua, itsekin ajattelin postata seuraavaksi kirppislöydöistä! :-D
  Ihanaa reissua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, käynpäs saman tien vilkaisemassa blogistasi, mitä kaikkea olet löytänyt ;D Hih, tässä nyt kommenttiisi vastatessani olen juuri väsäilemässä postausta reissustamme, joka kyllä oli tosi mukava ja onnistunut :)

   Poista