lauantai 4. heinäkuuta 2015

Jotain outoa kiitos


Moikka taas! Kesälomapäivät ovat kuluneet rennoissa merkeissä. Vielä heinäkuun alkuun ei ole tiedossa reissuja tai muuta vastaavaa, joten nyt vaan nautin kotona rauhassa olemisesta perheen kanssa, liikunnasta, kirjoista (en siis tarkoita koulukirjoja), kirpputorikierroksista, ruuanlaitosta ja ''suunnitelmattomista'' päivistä.. Kaikesta, mikä saa minut rentoutumaan. Kirjoituksiin lukeminen onkin nyt lämpimien päivien ajaksi jäänyt ihan kokonaan, mutta sitä on mukava jatkaa sitten taas sateisina päivinä.
Minulla on jo viisi tavallaan puolivalmista postausta. Kuvat ovat valmiina, mutteivat vielä bloggerissa. Tämän helteisen viikonlopun aikana en ole yhtään malttanut olla koneella kirjoittamassa, ja postausideoita on kertynyt paljon. Kelit näyttävät viilenevän ensi viikolla, joten pian saatte muun muassa kaksi kivaa kesäruokavinkkiä, liikunta-aiheisen postauksen, kesäloman lempparikirppislöydöt sekä asukuvia minusta ja ystävästäni Ilonasta. Tänään kuitenkin vuorossa tämän päivän asu kaikessa yksinkertaisuudessaan..


Hame , H&M
Marc Aurel paita , kirppis
Kengät , Converse

Mamma on löytänyt tämän paidan kirppikseltä jonkin aikaa sitten. Paidan värit ja kuviot ovat ehdottomasti mieleeni. Olen nykyään jotenkin tosi innostunut vaatteista, jotka ovat jollain tapaa vähän poikkeavia tai erikoisia, esimerkiksi väreiltään, kuvioinniltaan tai leikkaukseltaan. Sellaisista, joita joku jopa saattaisi sanoa oudoiksi, ja joita etenkin kirppiksiltä usein bongaa. Esimerkkinä tämä paita, joka varmasti jonkin verran jakaa mielipiteitä ja voi ehkä jonkun mielestä olla liian jotain..? Outo tai ei, mutta ainakin minun mielestäni tosi oivallinen kokonaisuus väreineen ja paljetteineen :D


Heti maanantaina voisin kyllä käydä taas kirppiskierroksen, jos vaikka jotain outoa tulisi vastaan..

2 kommenttia: