torstai 10. heinäkuuta 2014

Lomafiiliksiä


Moikka! Ajattelin taas pitkästä aikaa vähän päivitellä kesälomakuulumisiani. Olen pääasiassa ollut kotona ja rentoutunut auringonpaisteessa kirjoja lukien, jätskiä syöden ja käsitöitä tehden. Myös mökillä on tullut käytyä muutaman kerran, ja vietettyä aikaa ystävien kanssa.
Ilona on aina selannut läpi Snapchattiin laittamani Mystoryt (sekalaiset päivän aikana otetut tilannekuvat) ja hän totesi: ''Lempi, oot varmaan aika paljon vaan chillaillu lomalla, ..Paavon kanssa.'' Heh, nimeomaan :D
1. Päivän kirppislöytöjä! Olimme tyttöporukan voimin kirpputorikierroksella, josta löytyi yhtä sun toista mukavaa. Tarkemmin päivän löydöksistä löydät mamman blogista.
2. Kaksi kaulakorua, jotka ostimme Linnean kanssa markkinoilta. Korut ovat Elon Paja -yrityksen tuotteita. He tekevät käsityönä kauniita ja yksilöllisiä koruja. Katselin ja ihastelin erilaisia koruja heidän kojullaan varmaan puoli tuntia, kunnes vihdoin pääsin päätökseen, mitkä lähtevät mukaan.
3. Ei ole kesää ilman jäätelöä! ;)
4. Täydelliseen terassipäivään tarvitset: aurinkoa, viltin, hyvän kirjan (tai parikin) ja vähän herkkuja. Hyvä seura ei myöskään ole pahitteeksi ;D
5. Eilisen mökkeilimme: saunoimme, uimme ja pelasimme illan lautapelejä.
6. Tämän kesän 1. ruoka, joka menee aamupalasta, lounaasta, välipalasta..
7. Sinin ja mun leffaillan terveelliset naposteltavat: porkkanaa ja kukkakaalia itse tehdyllä dipillä sekä kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.
8. Pieni kesäprojekti, ensimmäinen amigurumini! Tämä valmistuu aivan pian, osat pitää vaan enää liittää ja langat päätellä.
9. Minä ja Sini mökillä viime viikolla(?). Kesälomalla ajantajuni on kyllä ihan kateissa :D

ps. olen kirjoitellut vastauspostausta, ja se on ihan pian (taas) valmis! Tällä kertaa olen koko ajan kopioinut sitä koneeni muistioon, ihan vaan varmuuden vuoksi..

4 kommenttia:

 1. Hihih ois kiva nähdä noi Paavon kanssa otetut kuva! :D ja tykkään tästä sun blogista tosi paljon, vaikka seurailenkin vaan anonyymisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin nyt loppukesästä tehdä vähän useammin Paavo-aiheisia postauksia, sillä täällä blogissani on lukijoina varmasti jonkin verran myös koiraihmisiä :) Kiitos tosi paljon! :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia löytöjä (taas kerran) kirppikseltä :DD

  VastaaPoista