perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lenkkipolulla


Tänään kävimme aamupäivästä kävelemässä toisen vakkarilenkeistämme. Tämä lenkkipolku kiertää erästä järveä. Rakastan lenkkeilyä järven rannalla, koska maisema on niin kaunista ja ilma raikkaan ja puhtaan tuntuista. Lenkistä saa mielestäni kaiken ilon irti, kun lähtee esimerkiksi sisaruksen, äidin, isän, kaverin tai koiran kanssa. Isommalla porukalla on myös kiva kävellä. Tänään kiersimme järven Aneten kanssa. Kävelimme reipasta tahtia, välillä juoksimme haastaen itseämme aina vähän pidemmälle. Toisinaan pysähdyimme venyttelemään, nauttimaan maisemista ja ottamaan kuvia..
Me ollaan Aneten kanssa kyllä yhdenlaisia temppuilijoita :D
Keräsimme ''kukka''kimpun lenkkipolun varressa oleville söpöläisille..

.. nimittäin ihanalle lammaslaumalle, joka ei takuulla jää huomaamatta ohi kulkevilta lenkkeilijöiltä. Niitä on pitkin päivää monta kättä ruokkimassa. Lampaat ovat kaupungin lenkkipolun varressa, järven rannalla. Niitä ei saa ruokkia omilla eväillä, mutta niille sopivia lehtiä saa niille syöttää. 

Aneten suosikki, musta lammas ;D

Syömisen jälkeen lampaat joukolla kerääntyivät maahan makaamaan ja märehtimään. On ihana seurata, miten kuuliaisia lampaat omalle laumalleen ovat :) 


ps. Vastaan tänään kaikkiin lähettämmiinne kommentteihin! :)

24 kommenttia:

 1. Oltiin just eilen rannassa kuvailemassa ja kävelemässä ja olihan mun pakko jäädä syöttämään noita söpöliinejä! :3 Tuli ihan hirveä ikävä omia villapalleroita... Niiden kanssa oli parasta kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiden ohitse ei voi vaan kävellä ;D Oi että, ihan varmasti <3

   Poista
 2. Ihania lampaita ja ihan järven rannassa! On niillä makoisat oltavat :)

  VastaaPoista
 3. Anteeksi nipotus, mutta et vastannut kaikkiin! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ''Tiedä mistä maksat'' -postaukseen en ole vielä vastannut, sillä siinä oli niin monta kommenttia vastattavana. Vastaan myös niihin aivan pian! :)

   Poista
 4. Heei mäkin haluan mun lenkkipolun varteen lampaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan varmasti! Niitä on ihana katsella ja ruokkia ohi kulkiessa :)

   Poista
 5. Onpas mielenkiintoinen blogi sulla! Oot hirmu nätti :-) Ihan näin mielenkiinnosta, sanotaanko sun nimi lempin vai lemmen kun puhutaan jostain mikä sulle kuuluu yms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin että lempin :-)

   Poista
  2. Kiitos tosi paljon! :) Juu se sanotaan että ''Lempin'', mutta olen muutaman kerran itsekin ollut kuulemassa, kun joku sanoo ''Lemmen''. Ei se niin vakavaa ole vaikka niinkin sanoisi ;D

   Poista
 6. Oi vitsi, mä rakastan lampaita ♡♡ mä käyn aina sillontällön kotipaikkakuntani lammasfarmilla kattomassa niitä ja parasta mitä siel aina tehään on karitsojen tutittaminen :3 (eli siis tuttipullosta juottaminen) sit niillä kaikilla on nimet, atte on aivan ylisöpö mun oma pikku vauva ♥♡:*:3

  VastaaPoista
 7. Onko anette sun sisko? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsittääkseni anette on lempin veljen (vai velipuolen?) entinen tyttöystävä :)

   Poista
  2. Juu niin on, mutta minä jo oikeastaan lasken Aneten yhdeksi siskokseni ;D

   Poista
 8. Moi! :) Mihin olet ajatellut hakea lukion jälkeen opiskelemaan? :) Ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtään lääkikseen lukion jälkeen. Lääkärin ammatti on aina ollut unelmani :) Kiitos ja sitä samaa sinulle <3

   Poista
 9. Milloin vastaat vanhojen postausten kommentteihin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ''Tiedä mistä maksat'' -postauksen kommentteihin vastaan ihan pian! :)

   Poista
 10. Onko yleensä stringit paras tapa välttää ärsyttävät pikkarirajat, vai mitkä on parhaat ? onko kokemusta sellasista ns. laser-leikatuista saumoista ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ne ovat kyllä parhaat :) Tarkoitatko sellaisia ''invisible'' -tyyppisiä alusvaatteita? Minulta löytyy parit sellaiset, mutta ne eivät mielestäni jotenkin tunnu pysyvän paikoillaan kovin hyvin, ja ne ovat aika hintaviakin yleensä :/

   Poista