torstai 3. heinäkuuta 2014

Ideoita


Moikka! Nyt tiedossa vielä yksi unisiepparipostaus, joka saa olla viimeinen ainakin vähäksi aikaa ;D Nyt kun olen ohjeenkin julkaissut, ajattelin postata teille vielä muutamia inspiraatiokuvia, joista kenties voi saada ideoita omaan sieppariin.
Tässä joitain lemppareita omista tekemistäni sieppareista :) Muutamat näistäkin olen tosin jo lahjoittanut ystävilleni.
Tämän ja seuraavan väkertelin kellarissa Senjan ollessa meillä loman alkupuolella..
Heh, tämän siepparin ehdin jo luvata, ja itseasiassa antaakin Sinille, koska hän rakastui siihen niin palavasti heti ensisilmäyksellä ;D
Tämä oli yksi ensimmäisistä sieppareistani, kaikkein pienin ja hennoin, mutta pidän itse sen väreistä ja sommittelusta.
Viimeisin tekemistäni sieppareista. Tätä siepparia tehdessäni totesin, että olen vihdoin löytänyt ja oppinut itselleni sopivimmat tekniikat muun muassa lankaosuuteen sekä höyhennippujen tekoon ja kiinnitykseen.
Unisieppari, joka näkyy bannerissanikin. Tähän jouduin vaihtamaan höyhenet, koska en vain kestänyt katsella edellisiä enää. Ne olivat niin vinossa ja epäsymmetriset :D Haha, vihdoin sain mielenrauhan tämän unisiepparin suhteen, ja päätin antaa sen mummolle lahjaksi. Tässä siepparissa nahkasuikale vaihtaa väriä, ja rengas on viimeistelty kierittämällä ohutta kultaista rautalankaa kierros sen ympärille.


Ja tähän loppuun vielä muutamia parhaan kaverini Isabellan tekeleitä..
Hennon vaaleat unisiepparit kirkkailla yksityiskohdilla innostivat minutkin kokeilemaan kyseistä värimaailmaa..
Pienikokoisesta siepparista voi tehdä ihanan korun. Esittelen teille pian minunkin muutamat unisiepparikoruni, jotka olen tehnyt! :)
Suosikkikaksikkoni Isabellan tekemistä sieppareista
unisieppariohje, unisieppari teko, itsetehty unisieppari, unisiepparin teko, unisieppariin ohje,
ps. ohjeen unisiepparin tekoon löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut noi höyhenet? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäitä höyheniä olen ostanut Tiimarista (en tiedä onko niitä enää missään), mutta sellaisia höyhenpusseja takuulla löytyy jostain muistakin askartelutarvikeliikkeistä. Vähän luonnollisemman värisiä (ruskeita, harmaita ym.) höyheniä olen ostanut kalastustarvikeliikkeestä! Sieltä löytyy ihan älyttömän hyvät valikoimat maanläheisemmän siepparin värimaailmaan ja tyyliin sopivia höyheniä :)

   Poista
 2. Olisko mahdollista että vastailisit postausten kommentteihin vähän nopeemmin? :) paitsi jos et vaan ehdi niin sitten ei voi mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailen yleensä aina kerralla useamman postauksen kommentteihin, niin ne vanhimmat ''vastaamattomat'' postaukset saattavat välillä odotella pidemmänkin aikaa. Lupaan vähän tsempata tässä asiassa ;D

   Poista
 3. Voi miten kauniita unisieppareita! Itsekin tämän sun postauksen innoittamana lähdin kokeilemaan parin siepun tekoa :-) Oli muuten mahtava se sun ohjevideo tuolla toisessa postauksessa, kiitos ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! On aina yhtä ihanaa kuulla, että joku on inspiroitunut postauksistani. Käsityön iloa sinulle! ;D

   Poista