perjantai 6. kesäkuuta 2014

Voimaa vihreästä


Moikka! Täällä minä yömyöhään hiljakseen istuskelen koneella, ja päätin kirjoittaa teille postauksen taas pitkästä aikaa :) Kuten te jotkut olette huomanneet, kirjoitin Kysy minulta -postaukseen tästä ikävästä jutusta, joka kävi vastauspostaukseni kanssa. Olin siis kirjoittanut koko valtavan pitkän vastauspostauksen, muotoillut, sommitellut ja vastannut todella perusteellisesti ja huolella kaikkiin kysymyksiinne sekä muokannut kuvat postaukseen. Tein sitä viikonlopun ja koko keskiviikko-illan, ja kun se viimein oli valmis, julkaise -napin painallusta vailla, niin sen kanssa tapahtui virhe, ja se katosi kokonaan. Koko kirjoituskenttä tyhjeni silmieni edessä, ja sähläsin vielä paniikissa niin, että teksti tallentui sellaisena. Sitä ei ollut enää mitään mahdollisuutta saada takaisin, ja tietenkään minulla ei ollut siitä minkäänlaista varmuuskopiota.. Ärsytti ja harmitti niin paljon, koska ihan valtava oli mennyt hukkaan. Minua ei huvittanut edes avata tätä blogisivuani muutamaan päivään. Olen nyt miettinyt, teenkö postauksen uudelleen ja tulin lopulta siihen tulokseen, että aloitan urakan alusta, koska pystyn vielä muistamaan ainakin osan vastauksistani.

Eilen veimme siskoani Veeraa kauppakorkean pääsykokeisiin, ja kävimme samalla Ikealla. Oli tosi mukava, ja ennen kaikkea inspiroiva päivä. Teimme kivoja löytöjä, inspiroiduimme ja saimme paljon ideoita oman kodin sisustuksen suhteen.Ihanan helteisenä torstai-päivänä päätimme taas lähteä keräämään kasveja luonnonhelmaan. Viimeksi keräsimme nokkosia ja horsman lehtiä, tällä kertaa lisänä koivunlehtiä, mustaherukanlehtiä ja mustikanlehtiä. Kuivaamme lehdet ja teemme niistä erilaisia viherjauheita. Ravinnepitoisia viherjauheita voi käyttää erilaisten ruokien seassa, viherpirtelöiden tekemiseen, teehen.. Olen ihan innoissani näistä, huomenna kokeilen tehdä jonkun ihanan viherpirtelön :)
Ihan rehellisesti, tämä on mielestäni yksi parhaista tavoista viettää kesäpäivää. Samoin mustikoiden kerääminen myöhemmällä kesällä. En malta odottaa, että pääsen keräämään ja syömään tuoreita mustikoita!
Minä keskityin koivunlehtiin tänään..
Päivän asusta ei kommenttoitavaa :D Pienellä tauolla keräämishommasta..
Mustikanlehtiä..
Ja tässä päivän saalis. Lue lisää kasvinkeruupuuhistamme mamman blogista.
Palkinnoksi haimme kyläkaupasta jäätelön ja menimme mummolaan syömään hyvässä seurassa :)
Mummon ihana Alma-kissa nauttii elämästä

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten kiva päivä sulla on ollut! :) Ja mahtavaa että teet sen vastauspostauksen uudelleen! Toivottavasti sun siskolla meni hyvin ne pääsykokeet, olen lukenut myös hänen blogia ja hyvältä näyttää! :)) Ja odotan itsekkin, että pääsisin jo ikeaan sieltä saa niin paljon vinkkejä sisutukseen ja paras ''osasto'' ikeassa on se ''löytönurkka'' vai mikä lie, missä on kaikkia mallikappaleita ym., sillä ne on yleensä hyvässä kunnossa vielä ja saa vähän halvemmalla kun ostaisi uuden saman tavaran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommenttistasi! :) Niimpä, Veera on kyllä tehnyt paljon töitä tämän kevään pääsykokeen eteen. Se Ikean löytönurkka on kyllä hyvä, tuli itsekin pengottua se läpi keskiviikkona! :)

   Poista
 2. Minäkin vietin keskiviikon Ikeassa ja aika paljon tavaraa tarttui mukaan :P

  VastaaPoista