maanantai 23. kesäkuuta 2014

Catching the inspiration


Hei jälleen :) Olen nyt viime päivinä aloitellut tekemään pitkään toiveenanne ollutta postausta, nimittäin täsmällistä vaihe-vaiheelta postausta unisieppareista! Ohje valmistuu parhaillaan luonnosten puolella, mutta ennen sen julkaisua ajatelin hieman herätellä teitä tällaisilla inspiraatiokuvilla ;D Tässä vähän tunnelmakuvia viimeaikaisimmista, työn alla olleista unisieppareistani: 
Mitäs piditte kuvista ja itse sieppareista?
 Pian tiedossa vielä vähän inspiraatiokuvia, ja sitten varsinainen ohjepostaus, joka sisältää jokaisen työvaiheen, hyväksi havaitut tekniikat ja niksit sekä yhden informatiivisen videonpätkän liittyen renkaan tekoon. Oikea unisieppari-teemaviikko tulossa siis, pysykäähän kuulolla..

ps. vastaan aivan pian pariin viimeisimpään postaukseen laittamiinne ihaniin kommentteihin :)

6 kommenttia:

 1. Ootko EK-luokalla? :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo unisieppari! Kysymyksistä puheen ollen aiotko tehdä sen hävitetyn kysymyspostauksen uudelleen? Ja miten sun juhannus meni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Pikkuhiljaa kirjoittelen sitä eteenpäin, vielä on aika paljon tekemistä, mutta kyllä se siitä ;D Kiitos kysymästä, juhannukseni meni mukavasti kotona perheen kanssa. Tein aamupäivän käsitöitä, sitten söimme hyvää ruokaa ja illalla kävimme äidin ja siskon kanssa pitkällä lenkillä. Ei mitään erityisempiä siis :)

   Poista
 3. Nuo on niin hienoja nuo siepparit! Ootko koskaan ajatellut kokeilla myydä niitä kirppareilla? Esim. jos olet menossa vaatetta tai muuta myymään niin voisit samalla kaupata myös noita sieppareita! Minä ainakin ostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hih, tosi monet ovat ehdottaneet samaa ;D Sitä voisi joskus kenties kokeilla, sillä nyt kun sieppareita alkaa olla tehtynä yhä useampi (ja ideoita uusille on vielä sitäkin enemmän), pitää alkaa miettiä mitä niille teen :D
   Jos myisin, myisin niitä tietty mielummin sitten sellaisessa tapahtumassa, jossa itse voisin myydä pöydän takana, sillä en oikein tiedä uskaltaisinko jättää sieppareita sellaisille itsepalvelukirppiksille. Siellä on nimittäin aina suurempi vaara, että ne rikkoutuvat/varastetaan :/

   Poista