keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Pikaterkut


Moikka taas! Täällä kirjoittelee juuri kotiin saapunut, vähän väsähtänyt tyttönen :D Olimme minireissulla Helsingissä, ja voi miten ihanaa onkaan taas olla kotona. Helsingissä, tai ylipäätänsä missä tahansa pääkaupungissa/muuten suuressa kaupungissa on kiva käydä aina välillä. On mukava nähdä erilaisia ihmisiä ja muutenkin olla vähän aikaa erillään niistä omista ympyröistä ja arjesta. Tällaisilla reissuilla kuitenkin joka kerta saan todeta saman: Pohjimmiltani en ole kaupunki-ihminen ollenkaan. Suurkaupungit ja keskustat kiehtovat joitain ihmisiä, mutta itse en ole koskaan oikein tuntenut kuuluvani sinne. Maalainen mikä maalainen, haha :D Ei vaan, olen aina asunut pienemmässä kaupungissa, lähiön tyyppisessä, ja voin ihan rehellisesti sanoa, että mikäs täällä asustellessa. Lähellä oleva luonto, (metsät ja järvet), pieni keskusta vailla suuria ostoskeskuksia, ihmismassoja, kaupungin hektisyyttä, melua ja saasteita, oma piha.. Täytyy sanoa, että ne ovat asioita, joista itse pidän ja jotka ovat minulle tärkeitä.
Joka tapauksessa, ajattelin pieneksi piristykseksi koota tällaisen ''kuulumisia viime päiviltä'' -kollaasin, jossa on kuvia muun muassa instagramistani. Kuvat ovat puhelimellani otettuja.

1. Tämän kesän ensimmäinen oman kasvimaan antimista tehty salaatti Tämä kuuluu ehdottomasti suosikkiruokiini! Salaattisekoituksen erilaiset salaatit ovat siis kaikki itse kasvatettuja, ja ruokaisan siitä tekee kananmuna, pavut, fetajuusto ja mozzarella sekä siemenet ja ripaus mausteita.
2. Kuvaamassa/äänittämässä ensimmäistä osaa banneriohjevideoista! Jatkoa tulossa pian..
3. Hyvä aamun aloitus: kaurapuuroa, iso kupillinen teetä ja päivän sanomalehti :)
4. Helsinkiin matkalla kello 6.30
5. Kuva viime viikolta: Ikeashoppailua..
6. Tänään päivällä otetut kuvat minusta ja Sinistä lähdössä kiertelemään kauppoja. Ruokien lisäksi ainoat ostokseni Helsingistä olivat urheilushortsit (jotka olivat muuten ensimmäinen uutena ostamani vaatekappale tänä vuonna :D) ja euron pussi puuhelmiä. Eli ei kovin paljoa tullut shoppailtua, inspiraatiota ja ideoita muun muassa käsityö/tuunausjuttuihin kuitenkin sitäkin enemmän!
7. Minä ja Anette viime viikolla: Jätskeillä ennen mökille menoa..
8. Juuri saavuttuamme Helsinkiin: ''Nyt äkkiä syömään!'' Tilasin Memphis-ravintolasta gluteenittoman kasvishampurilaisen, jossa oli täytteenä kasviksia, vuohenjuustoa, maukas kasvispihvi ja lisukkeena bataattiranskalaisia. Annos oli mielestäni oikein hyvä :)
9. Haha, nälkäinen minä odottamassa että pääsee syömään..

4 kommenttia:

 1. Sulla menee tosi kauan vastata kommentteihin...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen vastannut kaikkiin viime postauksen kommentteihinne! :) Anteeksi että kesti näin kauan :/

   Poista
 2. Lempiiiii missä olet? :(

  VastaaPoista