maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pieni mökkireissu


Moikka! Ihanan aurinkoisena viikonloppuna kävimme pariinkin otteeseen mökillä nauttimassa rantasaunasta ja jo 23-asteiseksi lämmenneestä vedestä! Heitimme tyttöjen kanssa talviturkit vasta toisspäivänä ;D Tässä muutamia otoksia viikonlopun mökkireissultamme:
Anette siellä :)
Kuten instagramissa kirjoitin, tässä jos jossain on sitä #finnishgirl:iä :D
Eikö olekin ihana mökkipyyhe :)
Minun ja Aneten iltavenyttelyt :D Missä tahansa olemmekin, joku yleensä saa tehtäväkseen ottaa meistä tällaisen kuvan. 
''Noniin nyt äkkiä pikavenyttelyt..'' 
''Ja än, yy, tee, nyt, NYT, OTA ÄKKIÄ!!''
Nyt on ollut enemmän aikaa olla myös siskoni Veeran kanssa, sillä hänen pääsykokeensa ovat ohitse :)
Uinnin jälkeen ihanat Classic toffeejätskit.. 
Ja vino pino gluteenittomia lettuja.. No, kesällä on lupa herkutella ;D

Nyt lähdemme ottamaan muutamat asukuvat Veerasta, ja sitten pakkaan laukkuni pientä Helsingin matkaa varten. Lähden huomenna Helsinkiin yhdeksi päiväksi Sinin kanssa. Sen jälkeen aiomme mennä mökille (kenties polkupyörillä) ja pian näen myös Senjaa pitkästä aikaa! Mukava viikko tulossa siis :)

11 kommenttia:

 1. heippa lempi! pakko kysyä, etä onko toi ''pyyhemekko'' itse tehty vai ostettu jostain:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi ihan varmaksi sanoa, mutta se mielestäni näyttää itsetehdyltä, ja tällainen pyyhemekko onkin varmasti suhteellisen yksinkertainen tehdä. Jos vaikka innostun tekemään tänä kesänä itselleni toisenkin, (ja se onnistuu) voin tehdä jonkinlaisen ohjepostauksen! Nyt itsekin ihan innostuin aiheesta, heh.. :D

   Poista
 2. Hei olisiko noihin gluteenittomiin lettuihin ohjetta? :) itse myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavana olisin kovinkin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole valitettavasti laittanut ylös määriä, etenkin jauhoa tuli lisättyä aina tarpeen vaatiessa enemmän tai vähemmän. Taikinan tein kuitenkin noin litrasta maitoa. Laitoin siihen 2 kananmunaa ja rasvaksi käytin oliiviöljyä. Emme käytä valmiita gluteenittomia jauhoseoksia, joten tein oman jauhoseoksen, joka sisälsi tattarijauhoa, perunajauhoa ja hienoa riisijauhoa. Maustoin taikinaa laittamalla siihen vähän vanilijasokeria, ripauksen suolaa ja kaardemummaa.
   Kun ensi kerralla teen lettuja, mittaan jauhojen määrät, ja voin vaikka tehdä blogijutun sitten niistä erikseen! :)

   Poista
  2. .. ja paistoin letut voissa :)

   Poista
 3. Mitä muuten Bellalle kuuluu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bellalle kuuluu hyvää :) Pian onneksi näen häntä taas, kun heinäkuun puolivälissä lähden hänen luokseen Etelä-Suomeen♥

   Poista
 4. Ihania kuvia ja herkullisen näköisiä lettuja! Kun nuo ovat gluteenittomia, niin uteliaisuuttani kysyn että onko sinulla keliakia vai sitten jollakin siskoistasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole todettu keliakiaa, vaan olen päätynyt gluteenittomaan ruokavalioon kokeilun kautta. Minulla oli pitkään jatkuneita vatsaongelmia, joiden syytä lähdettiin selvittämään kouluterkkarin kanssa. Muutamien eri kokeilujen jälkeen päädyimme siihen, että testaan gluteenitonta ruokavaliota jonkin aikaa, ja paluuta takaisin ei ole ollut. Gluteeniviljat jättäessäni oloni parani niin roimasti, että päätin jatkaa ruokavalion toteuttamista. Jonkinlaista herkkyyttä gluteeniviljoille minulla todennäköisesti on, kuten myös äidilläni. Hänellekkään gluteeniviljat eivät koskaan ole oikein sopineet. Meillä kotona on jo totuttu siihen, että kaikki ruuat tehdään gluteenittomina, sillä muutkin perheenjäsenet ovat huomanneet ruokavalion sopivan heille hyvin, ja tuovan hyvän olon :)

   Poista
 5. Tunnelma noissa kuvissa on suorastaan satumainen! Tekee itsekin mieli lähteä mökille tällä sekunnilla (mutta pakko tyytyä lähijärvelle pyöräilemiseen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! Teidän mökkinne on siis ilmeisesti vähän kauempana. Se on kyllä onni, että asuu lähellä järvenrantaa :)

   Poista