tiistai 24. kesäkuuta 2014

Inspiraatiota Isabellan unisieppareista


Tässä joitain sieppareita, joita paras ystäväni, ja rakas käsityöguruni Isabella teki viimeksi meillä ollessaan. Kaikki postauksen kuvat ovat hänen itse ottamiaan, ja otettu heiltä.

Tässä oli osa niistä upeista luomuksista, joita Isabella meillä ollessaan askarteli. Ei voi kuin todeta, että unisiepparit kertovat paljon tekijästään. Ne ovat mielestäni sellaisia käsitöitä, joissa saa näkymään hurjan paljon omaa persoonallisuutta ja näkemystä.

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita nuo siepparit!

  Ihan pakko kommentoida kun puolivahingossa sun blogin löysin ja jonkun aikaa oon seuraillut. Ihan tosi kiva blogi! Lähes kaikki lifestyleblogit ovat toistensa kopioita enkä kovin montaa sellaista lue, mutta tää todella erottuu edukseen: näyttää siltä kuka tekijä on, aidosti eikä vain sanoista rakennettuna kulissina :) Mun kohdalla plussat saa vielä siitäkin, että sulonen Paavo pyörii myös blogissa mukana, koiraihmisiä kun oon. Jos kiinnostaa vilkaista, niin mun koira-aiheista blogia voi kurkata täältä: tassunjlkisydmessa.blogspot.com

  Ehdottomasti aion jatkaa sun blogin lukemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kommenttistasi! :) Hih, pyrin aina silloin tällöin päivittelemään myös koiruuden kuulumisia, onhan Paavokin tärkeä osa perhettäni ja arkea. Tänään Paavo pääsee pesulle, ja kenties vihdoin uskaltaudumme kokeilemaan sille lyhyttä kesäturkkia.. Paavon turkki on näyttelyaikojen jälkeen ollut sellainen lyhyen kotikoiraturkin ja näyttelykoiraturkin välimuoto :D

   Menen katsomaan blogiasi! :) Oikein mukavaa kesää!

   Poista
 2. Ihana blogi! Aloinkin tekemään unisiepparia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Martta! Sepä kiva, ja laita ihmeessä linkkiä, mikäli sinulla on sitten jossain kuva tekemästäsi siepparista. Mukavia ja inspiroivia hetkiä unisieppareiden parissa! :)

   Poista