sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Vinoja pinoja ja imusoluja


Moikka! Otsikko saattoi herättää pientä kummastusta, mutta sille tulossa selitys aivan pikimmiten, nimittäin tämän viikonlopun parhaiden palojen muodossa :D
Kuluneena viikonloppuna olen muun muassa ollut perheen kanssa, tehnyt ruokaa, lukenut biologiaa ja tanssinutkin vähän. Lauantain vietimme mummolassa, jossa pelasimme korttia ja (perinteisesti) söimme hyvin. Tänään oli yhdet tanssiharkat aamupäivällä, ja loppupäivä kului lukiessa sekä hellan ääressä..
.. Iltapäivällä päätin nimittäin käyttää jääkaapistamme päiväyskermat pois, joten tein lettutaikinan. Matkassa oli muutamia muuttujia, sillä tekemäni ''jämätaikina'' ei oikein meinannut syystä tai toisestakaan pysyä paistaessa kasassa. Aikani tuskailtuani päätin sitten vaihtaa pannun (ja suunnitelman), ja ryhtyä paistamaan pikkulettuja. Pikkulettupannu pelastaa aina tilanteen..
Lettuja paistaessani, ihan huomaamattani, aloin koota niitä pinoon. Pino alkoi näyttää sitä hauskemmalta, mitä korkeammaksi se tuli. Se tietenkin herätti lapsenmielisen innostuksen paistaa vielä yhden, ja toisen, ja kolmeannen pannun lisää.. Ja tässä siis lopputulos - ihan kirjaimellinen vino pino lettuja. Letut nautiskelimme rahkakermavaahdon ja mustikoiden kera.

Viikonloppuna olen lukenut biologiaa, sillä minulla on 4. kurssin koe tiistaina. Kurssi on ihmisbiologian kurssi, ja sisältää perusteet käytännössä koko ihmiskehon toiminnalle. Koealue on tuntunut jotenkin todella työläältä: Käsitteitä ja luettavia sivuja ylipäätänsä on tosi paljon. Pitää vain yrittää lukea juuttumatta liikaa yksityiskohtiin, ja sen sijaan koittaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia.
Sain huoneeseeni ihanan seinäkalenterin loppuvuodeksi!
Ja vielä viikonlopun huipennus: Olympus Pen Lite -kamera, jonka sain siskoltani! Kiitos älyttömän paljon Veera♥ Tämä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä tulevana kesänä. Pitää vaan alkaa tutustua tähän uuteen kameraani, sen toimintaan ja käyttöön liittyviin vinkkeihin :)

Nyt lähden vielä kertailemaan munuaisen ja maksan tehtäviä sekä immuniteettia :D Heippa ja oikein mukavaa sekä aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. hei nyt on kyllä pakko paistaa lettuja ja laittaa mustikkaa sekaan! :) Tosiaan toi pino on ihanan näkönen ja oon varma että olisin itekkin vaan jatkanut sen kasvattamista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eikö herääkin aina kaikenlaisia mielitekoja, kun selailee instagramia tai blogeja :D Lettupinon kasvattaminen oli suorastaan koukuttavaa. Samalla tuli luettua tehokkaasti, sillä ei alkanut väsyttää hirveästi, kuten esimerkiksi sängyssä tai työpöydänkin ääressä lukiessa helposti käy.. Kiitos kommenttista! :)

   Poista
 2. Moikka! Oot muutaman postauksen tehny jostain teidän tanssikaveriporukasta(?). Ois kiva nähdä ja lukea sellasia lisää! Vai ettekö nää enää niin paljoa? Jos ette, niin olisko edes semmonen postaus mahollinen missä kertoisit vähän jokaisen kuulumisia ja ovatko jatkaneet tanssinparissa vai millaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmat? Tai jotain vastaavaa, olis kumminkin mukavaa lukea teistä lisää, koska ne postaukset huokuvat aina iloa ja ystävyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tein postauksia siitä, kun olimme kokoontuneet isommalla tanssiporukalla yhteen viettämään leffa -ja tyttöjen iltoja. Näemme yhä toisiamme tanssitunneilla (Tampereelle tanssia opiskelemaan lähtenyttä Roosaa lukuunottamatta), mutta koko porukalla emme ole enää olleet pitkään aikaan :/ Mutta siis muunkinlaisia kaveripostauksia voin kyllä tehdä useammin, mikäli sellaiset kiinnostavat :) Ja kiitos tosi paljon hyvistä ehdotuksistasi! Pitää laittaa ne mieleen :)

   Poista
 3. http://duunaillaan.blogspot.fi/2015/05/uusi-ulkoasu-ja-kivojajuttuja.html
  mainitsin sut tässä. toivon mukaa ei haittaa nii ja kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään haittaa, blogini saa kyllä mainita tarpeen tullen! :)

   Poista