tiistai 5. elokuuta 2014

Mustikoita ja koulukirjoja


Moi taas! Täälläpäin viimeiset lomapäivät ovat kuluneet mukavasti, pääasiassa mustikkametsässä ollessa. Tänään keräsin kokonaisen kymmenen litran ämpärin mustikoita, oman ennätykseni! :D 
Koulujen alku ei ahdista tai stressaa, päinvastoin. Olen jotenkin tosi motivoitunut, ja on ihan mukavaa, että alkaa taas sellainen arjen säännöllisyys ja rytmi. Ensimmäiseen jaksoon otin vähemmän kursseja, koska haluan vielä viettää niin paljon aikaa ulkona ja luonnossa, kun mahdollista. Kelit ovat vielä ihan mahtavat marjastamiseen, ja vähän ajan päästä myös sienestämiseen. En ole koskaan aiemmin ollut sienestämässä, mutta tänä syksynä aion kyllä lähteä mukaan. Olen tänä vuonna löytänyt itsestäni ihan sellaisen luontotyypin, joka viihtyy metsässä vaikka ihan aamusta iltaan.. 
Keväällä sitten minulla on vähän enemmän kursseja. Tanssitunnit eivät ala ihan vielä, vasta kuun loppupuolella. Ikävöin tanssituntejakin jo ihan hirveän paljon.
Päivän asu muodostui Isabellalta saaduista shortseista ja kirpputorilta löytyneestä kukkapaidasta.
Huomenna on tiedossa muun muassa kulmien ja ripsien värjäystä, penaalin täyttämistä, kirjoista ahdistumista (kyllä minä ne vielä jostain saan .. :D) sekä hiustenleikkuuta! Tänään nauroimme mamman kanssa katketaksemme, kun tajusimme että meidän ''no huomenna sitten'' -projektimme, hiuksieni latvojen leikkuu, on nyt jo venynyt aina vaan seuraavaan päivään, alkukevään tanssinäytöksistä lähtien. Aina se vaan unohtuu, ja tulee mieleen juuri silloin kun se ei ole mahdollista, esimerkiksi yöllä tai mökkisaunassa ollessa. Huomenna kuitenkin taitaa vihdoin olla aika lyhentää hiuksiani, -ja ihan reilusti kiitos! Olen juuri sellainen kasvattaja-lyhentäjä-kasvattaja -tyyppi, joka aina alkaa haaveilla juuri siitä päinvastaisesta pituudesta, kuin joka on sillä hetkellä hiuksissa. Olen katsokaas taas alkanut kaivata sellaisia vähän lyhyempiä hiuksia..
Nyt hipsin tästä omaan sänkyyn ja unten maille. Ihan pian esittelen teille reseptin, josta pidän paljon. Kyseessä on gluteeniton mustikkapiirakka, jota olen tehnyt tänä kesänä useamman kerran, ja joka on täällä kotonakin pitänyt suosionsa :)

2 kommenttia:

 1. Moi:) kuka sun hiukset leikkaa? Vai käytkö kampaajalla:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini leikkaa hiukseni :) Hän ei ole parturi/kampaaja ammatiltaan, mutta hänellä on välineet ja tosi hyvin silmää hommaan. Hän leikkaa aina koko perheen (ja monien sukulaistenkin) hiukset.
   Minulla on niin ohut tukka ja yksinkertainen malli, ettei leikkuu vaadi mitään ihmeempiä, vaan käy tosi näppärästi (ja halvalla) ihan vaan kotona. Heh, en itseasiassa ole koskaan edes käynyt kampaajalla :D

   Poista