maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tavallista, parasta arkea


Heips! Näin tehokkaan maanantaipäivän päätteeksi päätin tulla kertomaan teille vähän kuulumisia pienten, arjestani (tai no tarkalleen ottaen instagramistani) napattujen pienten palojen kera :)
1. Reilu viikko sitten Anette ei enää kestänyt Paavon hieman turjakemaista ulkomuotoa, ja päätti viedä sen pesulle. Tämä kevät, tai no oikeastaan koko talvi, on ollut sellaista kurakeliä, ettei edes kurapuku ole pelastanut Paven turkkia. Anette hoiti varsinaisen pesutehtävän, ja yhdessä trimmasimme Paavolle vähän kevennetyn kevätlookin.
2. Viime viikonloppuna Anette kokeili ensimmäistä kertaa tehdä susheja. Niistä tuli tosi hyviä, ihan yllättävän tasaisiakin ensikertalaisen tekemiksi. Teimme sushien kanssa soijakastikkeen, joka oli ihan täydellinen lisuke!
3. Ilona ja minä ihanan aurinkoisena viime lauantaina.
4. Toissaviikonlopun yöllinen päähänpisto :D
5. Biologiaa.. Olen jo aloitellut koealueen kertaamista, mutta vähän kyllä kieltämättä pelottaa, ettei aika riitä, sillä koe on jo ensi viikolla. Biologia on aina kiinnostanut minua, niin harmittaa vähän jos en ehdikään lukea kappaleita ajatuksella ja valmistautua kokeeseen tarpeeksi.
6. Lähestulkoon tältä näyttää joka-aamuinen, lemppariaamiaiseni: rahkaa ja maustamatonta jogurttia sekaisin, marjoja (mustikoita ja vadelmia pakkasesta) sekä päällä raakakaakaonibsejä ja hampunsiemeniä.
7. Viime viikonloppuna olimme tanssimassa Moves-tapahtumassa. Oli tosi mukava ja motivoiva viikonloppu :)
8. Minä ja Jessica ''reippaina'' hyppytunneilla :D
9. Baletissa kevätnäytösasujen testailua.. 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja koko postaus muutenkin :) Tykkään ihan hirveästi tällaisista ikäänkuin arkipostauksista, mutta en tajua miksen ite tee tämmösiä sitten enempää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Näitä on myös niin helppoa ja kivaa tehdä. Ja monesti tällaiset arkipostaukset, joiden kuvat on vaan nopeasti otettu esimerkiksi kännykän kameralla, kertovat paljon enemmän ja aidommin, kuin sellaiset ihan ''ottamalla otetut'' kuvat :D

   Poista
 2. Mä tykkään sun blogista koska nimi, päivämäärät ja otsikot ja sellaset on suomeksi eikä englanniksi niinku monilla muilla nykyään! :D

  VastaaPoista