tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuulumisia puhelimesta


Hellou! Ajattelin tulla kertomaan teille vähän tämän, ja viime viikon tekemisistä näin puhelimeni kätköistä kaiveltujen kuvien kera..
1. Lukemista ennen koeviikkoa. Nyt siis alkoi taas uusi jakso. Tiedän jo nyt, että tässä jaksossa tulee olemaan aika paljon tekemistä, koska kaikki aineet ovat sellaisia, jotka ovat minulle tosi tärkeitä ja joista pidän. Minulla on tosi paljon hyppytunteja, mutta olen päättänyt että silloin opiskelen tunneilla käytyjä asioita ja teen kaikki läksyt. Se on tosi hyvä, sillä nyt illalla ei tarvitse enää alkaa väsyneenä tehdä läksyjä. Korkeintaan luen vähän ennen nukkumaan menoa.
2. Yksi kuva viikonlopulta..
3. Viikonloppuna sisutelin huonettani. Tosin vielä pari sisustusjuttua on vähän kesken. Sitten kun ne valmistuvat, teen teille päivitetyn huonepostauksen.
4. Sinin kanssa menossa Jyväskylään kirppiskierrokselle lomaviikolla.
5. Muutamia siepparikaulakoruja, joita olen kokeillut tehdä sellaisista verhontankorenkaista (mitä ne nyt ovat nimeltään..?)
6. Linnean ja Paavon kanssa lenkillä sunnuntaina. Oli niin ihanan kirkas, keväinen keli
7. Vähän vaiheessa oleva, huoneeseeni tuleva sieppari Tosin nyt olen jo tehnyt sen valmiiksi. Olen vähän yllättynytkin, miten hyvin se onnistui kuitenkin ensimmäiseksi tekemäkseni isoksi sieppariksi. Teen siitä postauksen vaikka huomenna tai ylihuomenna, kun se on laitettu seinälle, ja saan otettua siitä kuvat päivänvalossa!
8. Ihana feta-punajuuripiirakka, jonka tein viime viikonloppuna. Pohjan resepti on ihan älyttömän hyvä -rapea, maukas ja gluteeniton! Jos kiinnostuit, käy tsekkaamassa se täältä
Äitini teki piiraan reseptissään irtopohjavuokaan, mutta sen voi tietenkin tehdä myös tavalliseen piirasvuokaan, ja oikeastaan kannattaakin. (Mammalta terveisiä, että tavanomainen piirakkavuokaan piiras on helpompaa tehdä, sillä reuna lähtee helposti valumaan irtopohjavuoassa.)
9. Tanssiin lähdössä. Ihanaa taas päästä tanssitunneille loman jälkeen. Tosin jalkani tuntuvat olevan jopa pahemmin jumissa nyt, kuin ennen lomaa :D Eivätköhän ne ala pikkuhiljaa siitä taas tottua tähän arjen menoon.

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. aiotko tehä sitä ekologista vaatepostausta, toivottavasti! ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin! :) Pitääpä ottaa se nyt työn alle!

   Poista
 2. Tämä asia ei nyt liity yhtään tähän postaukseen, mutta luin juuri tämän postauksen missä kerroit omasta ihostasi ja kuinka s on huonontunut ym. (http://lempin.blogspot.fi/2013/01/minun-ihoni.html) niin siitä huomaa että olet oikeesti tosi fiksu tyttö! Siis aika monella laskisi itseutunto tossa vaiheessa, mutta sulla ei! :) Mutta onneksi nyt sinun iho on parantunut! ainakin siltä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) Ihoni kunto on pääsääntöisesti ollut parempi kuin ennen. Tietysti aina välillä tulee aikoja, jolloin ihoni ei ole niin hyvässä kunnossa, jopa huonommassa kuin postauksessa olevissa kuvissa. En anna sen kuitenkaan häiritä minua, koska tiedän, että ne joidenka kanssa vietän aikaa päivittäin ja jotka välittävät minusta, eivät katso ihoani. Sisin ja persoona on tietenkin tärkein asia ihmisessä, ja eihän ihon kunto kerro siitä mitään. Kiitos mukavasta kommenttistasi! :)

   Poista