torstai 1. elokuuta 2013

Mökkeilyä!


Olemme mökkeilleet aika paljon nyt heinäkuussa. Tässä vähän kuvia viimeisimmältä mökkireissultamme :)
Ensimmäisen kerran kahteen vuoteen latasin Ipodiin musiikkia! Laiska minä :D
Matkalla mökille.. Mökkimme ei onneksi ole kovin kaukana :)
Kävimme matkalla mummolan kautta ja siellä silittelin ihanaa Alma-kissaa :)
Lämpimän päivän mökkiasu: 
Mekko on kirppislöytö. Olin ihan kokonaan unohtanut sen kaappini pohjalle, ja nyt se pääsikin ensimmäistä kertaa käyttöön :D
Rannekorut: Alin pääkallokoru Bellalta Italiasta. Kaksi keskimmäistä ovat Katriinan kaupalta ja ylimmän ostin Barcelonasta :)
Globe Hopen isosta maastonvihreästä laukusta on tullut yksi suosikkejani! :) Juuri hyvän kokoinen tällaiseksi ''reissukassiksi'' esimerkiksi mökille mennessä. Tykkään tosi paljon laukun hihnasta, se on tehty auton turvavyöstä.
Kengät, Converse :)
Paavon panta ja talutushihna tietenkin unohtuivat kotiin, niin jouduin kikkailemaan sille tällaisen tee-se-itse -mökkitalutushihnan :D Siitä tuli oikein tyylikäs :D Ainoa vaan, että laitoin huivin Paavolle vähän liian löysälle.. 

Kävelimme Paavon kanssa mökkitietä illalla, ja käännyimme vähän pienemmälle metsätielle. Ajattelin, että kävellään tätä nyt vähän matkaa sitten tätäkin tietä, kun Paavo nuuhki niin innokkaasti. Siinä kävellessämme huomasin yhtäkkiä, että jonkin matkan päässä, keskellä tietä seisoi hirvi! Se oli varmaan sama, jonka olimme nähneet yhtenä päivänä kahden vasan kanssa mennessämme vattuun. 
''Paavo eiköhän käännytä takaisin päin, ei mennä häiritsemään hirviä..'' 
Niin eikö Paavo sitten tempaissut itsensä huivistaan irti, ja jatkoi innokkaasti matkaa ilman minua. Hyppäsin Paavon perään ja onneksi sain sen kiinni :D Töhöttävä, vaahtosammuttimen korkuinen (tai vähän pienempikin) Paavo, ja äitihirvi vasojen kanssa ei tosiaan olisi ollut mikään paras yhdistelmä :D 
Hätäratkaisu lenkille :D
Paavo kiltisti omassa kopassa :) 
Paavo pääsi vasta viime kesänä ensimmäisen kerran mökille. Ei siinä tullut mitään ongelmia, joten olemme ottaneet sen tänä kesänä useamman kerran mukaan :) Paavo viihtyy mökillä hyvin, ja pysyy nätisti pihassa eikä ole kertaakaan yrittänyt karata mihinkään. Se vain vahtii terävänä terassilla, ketä mökille tulee ja milloin :D
Söpöliini Pave 

Mukavaa iltaa teille! :)

12 kommenttia:

 1. Miten koet tanssin muokanneen kehoasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla kohdallani tanssiminen on muokkannut etenkin jalkojen lihaksia. Se on myös parantanut ryhtiäni, kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa.. Lista on pitkä ;D Koen tanssiminen muokkaavan kehoa todella monipuolisesti :)

   Poista
 2. Laita vika kuva bannerikuvaksi, aivan IHANA<3 ja hei milla muokkaat nuo valkeat reunat kuviisi, tosi ihanan näköiset kuvat tulee ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitoksia ihana<3 :) Valkoiset (tai vaikka mustatkin) reunat kuviin saa todella kätevästi Picasalla. Toiminto on nimeltään Vinjetti :)

   Poista
 3. Ah, miten mukava näitä on lukea.

  VastaaPoista
 4. Miks siitä ois jotein haittaa et otatte Paavon mukaan mökille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siitä siis sillä tavalla haittaa ole :) Tarkoitin vaan sitä, että ainahan omaa koiraa uuteen paikkaan vietäessä on paljon mietittävää: Pysyykö koira pihassa, eikai se lähde karkuun? Osaako se olla yötä eri paikassa, alkaakohan kuseskelella nurkkiin..?
   Paavon kanssa ei onneksi ole tullut ongelmia missään näistä asioista :) Paavo pysyy nätisti mökkitontin rajojen sisällä (vaikka on irti ja vahtimatta), nukkuu yöt levollisesti kopassaan ja on sisäsiisti :)

   Poista
 5. tee joskus postaus mökiltänne siis ihan sellanen missä esittelet teidän mökkiä ulkoapäin ja sisältääin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei täytyypä pistää korvan taakse tuo idea! :)

   Poista