perjantai 23. elokuuta 2013

Lukiojuttuja videolla!
Kamera oli näköjään vähän epämääräisellä korkeudella ja näytän vähän väsähtäneeltä kuluneesta kouluviikosta -ja päivästä.. No mutta pikku vikoja :D Ihanaa viikonloppua

16 kommenttia:

 1. Oot jotenkin hirveen söpö :) Kaunis hymy

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava video. Kannattaa harkita lukiota käytäväksi 3,5 vuodessa. Varsinkin jos lääkikseen ajattelit tähdätä. Jää hyvin puoli vuotta lukea pääsykokeisiin :) mutta totta tuokin,että neljässä vuodessa ei väsytä itseä ja jää aikaa rakkaille harrastuksille.

  tsemppi arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ihan hyvä idis toi 3,5 vuoden lukio! Ite alan joulun paikkeilla lukea just lääkiksen pääsykokeeseen ja tuntuu että jos alottaisin vasta maaliskuussa, ei se riittäs mulla mitenkään. Mutta yksilökohtasta se tietty on - mulla on aika heikolla tasolla fyssa ja kemma, joten tarviin pitkän valmistautumisen pääsykokeeseen. Tietysti voi tehä myös niin että kirjottaa suurimman osan aineista neljännen vuoden syksyllä ja jättää esim. vaan fyssan ja bilsan kirjotukset vikalle keväälle (niihin lukiessa tulee samalla valmistauduttuu lääkiksen kokeeseen). Tällä tavalla ei oo muita aineita ikäänku painolastina sinä keväänä kun on kirjotusten lisäks valmistauduttava pääsykokeeseen. Ja Lempi, toi video oli tosi ihana, oot kyl niin kaunis ja säteilevä tyyppi!!

   Poista
  2. Kiitos todella paljon kommentteistanne ja vinkeistä! :)
   Pitää tosiaan katsoa että teenkö lukion 3,5 vai neljään vuoteen, sen näkee sitten vähän myöhemmin :) Uskon kuitenkin voivani saavani lukio-opinnot kasaan hyvin myös 3,5 vuodessa. Kiitos vielä kerran molemmille ja tsemppiä pääsykokeisiin valmistautumiseen! <3

   Poista
 3. Oletpa aurinkoisen oloinen ihminen ja kaunis! :) Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
 4. Ai että, olipas kiva video! Yleensä en jaksa keskittyy tarpeeks et sisästäisin mitään, mut oli tosi mielenkiintosta kuulla eri lukiosta ja sun aine pohdiskeluista :) Jatkossa ois kans mukava kuulla lisää tälläsiä! Oot nii symppis aina videoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tosi kiva kuulla että tykkäsit! :) Laitan ehdottomasti videoita myös jatkossa :) Mielestäni on niin paljon helpompi ja mukavampi selittää kaikkea videolla, kuin perinteisesti kirjoittaen ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Höh mikäs siinä on :o Toimisikohan video jos avaisit sen youtuben kautta? :)

   Poista
 6. Kävin saman lukion, ku mihin sinä nyt menit..alkuun muistan, että oli hankaluuksia just löytää vapaa-aikaa, kun tuli paljon läksyjä jne. mut kyllä se siitä! :)) Olis itsekin pitänyt tehdä 3,5 tai 4 vuoteen..turhaan kiirehdin lukion läpi.

  Ja jos Rossi pitää psykan, niin se on aivan parhautta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hauska kuulla! :D Kiitos kommenttista :) Meidän psykologian opettaja on tällä hetkellä eräs nainen, hän on kyllä todella hyvä opettaja myös :)

   Poista
 7. Kannattaa tosiaankin tehdä lukio 3,5 tai 4 vuodessa, varsinkin jos aiot lääkikseen tähdätä:) kurssivalinnat pitää 3,5 ja 4 -vuotiseen lukioon miettiä ehkä vähä tarkemmin, et kaikki menee järkevästi!:)
  Mä tähtään lääkikseen ja aion tehdä 3,5 vuodessa (mutta haluan lakin vasta sitten keväällä). Jää enemmän aikaa lukea sit pääsykokeisiin ja voi helposti tehdä kirjoitukset kolmessa osassa, joten ehtii keskittyä paremmin eri aineisiin:)
  Mut hei, onnee ja motivaatiota sulle opiskeluun! Oot ihanan hyväntuulinen ja herttainen videossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssien valitsemisesta onkin joskus varoiteltu minua :D Onneksi meillä on kuitenkin auttavainen opo ja Veerakin osaa neuvoa hyvin, kun on käynyt lukion 3,5 vuoteen :)
   Niimpä, toi on tosi hyvä juttu että saa vähän hajautettua kirjoituksia! :)
   Kiitos paljon kommenttistasi ja tsemppiä sullekkin opiskeluun! <3

   Poista
 8. Tsemppiä hirveästi lukio-opiskeluun! :) Omalta osaltani lukio olisi mennyt huomattavasti paremmin, jos olisin tajunnut käydä sen neljässä vuodessa! Ikävä kyllä tätä ei silloin tullut ajatelleeksi ollenkaan. Minun aikanani (kirjoitin keväällä 2008) kukaan ei edes vihjaissut vaihtoehdosta käydä lukio pidemmässä ajassa ja niitä todella harvoja, joilla se jostain syystä venyi, pidettiin täysin luuserina. :/ Toivon, että pitäydyt tässä suunnitelmassasi, aivan mahtavaa, että olet päättänyt käydä se noin. :) Itse vietin "vapaaehtoiset" 3 välivuotta lukion jälkeen ennen yliopisto-opintoja oikiksessa, joten jälkeenpäin ajateltuna elämä olisi ollut PALJON rennompaa lukioaikoina, jos olisi käynyt sen pidemmässä ajassa, varsinkin kun mulla ei mitään kiirettä ollut päästä takaisin koulun penkille. :) Onneksi jo näin muutamaa vuotta myöhemmin on ehkä alettu nähdä tärkeänä muitakin asioita elämässä kuin kauheassa kiireessä suorittaminen.

  Vaikutat TOSI fiksulta nuorelta naiselta. Tsemppiä ja menestystä tulevaisuuteen! :)

  - Janni 25v

  VastaaPoista