tiistai 27. elokuuta 2013

Ulkoasu uudistui!Moikka! :) Vihdoin sain kasaan uuden bannerini! Tarkoitus oli tehdä jotain sellaista mahdollisimman ''vuodenaikaneutraalia'' koska kuten kaikki tiedämme, kesä alkaa pikkuhiljaa kääntyä syksyyn. Bannerista tulikin sitten vähän kesäinen.. Joka tapauksessa, olen itse todella tyytyväinen bannerin ideaan ja toteutukseen. Voinhan tehdä samantyyppisen, mutta eri kuvilla, sitten kun alamme lähestyä talvea.  No, nyt ei kuitenkaan vielä mietitä talvea liikaa! :D Mitä te olette mieltä uudesta bannerista? :)

30 kommenttia:

 1. Olet kyllä mertari tekemään näitä bannereita :)<3

  VastaaPoista
 2. Millä ohjelmalla oot tehny sun bannerin?

  VastaaPoista
 3. Mietin samaa kuin taarrttss.... :D ja muuten ihana banneri! :):33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein bannerin Photofiltrellä :)

   Ainakin Emilian blogista löydät hyvät ja selkeät vaihe-vaiheelta -ohjeet kirjaimien ''täyttöön'' kuvilla :)

   http://emmppu.blogspot.fi/2012/07/taytetty-banneri-photofilterilla.html

   Poista
  2. Tein ton bannerin tolla tavalla, mutta nytten tajua! En osaa tallentaa sitä mun koneelle, silleen miten toi emilia.. AUTAMUA!

   Poista
 4. Aivan ihana banneri :-) Sulla on muutenki ihana blogi! Teet kivoja postauksia joita jaksaa aina lukea, kun ne on aina niin erilaisia :D

  www.lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) <3 Menen katsomaan sun blogin!

   Poista
 5. Voivitsit mikä banneri! Sun kaikki bannerit on kyl hienoja ja muutenkin tykkään tosi paljon sun blogista ja aina odotan koska tulee uutta päivitystä :)

  http://believe-your-dreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Yritin tehdä tuon blogin ohjeilla minkä linkkasit ylempänä kommenttiin, mutta miten saa samanlailla laitettua tuon kuvan siihen kirjaimen paikalle? :o Yritin mutta siihen tulee aina vain se tausta jostain kuvan reunasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmaan johtuu siitä että se kuva on niin iso :) Esimerkiksi Picasalla saa tehtyä kuvasta pienemmän kopion (jossa koko siis säädetään itse) Löydät ohjeet siihen blogipostauksestani: http://lempin.blogspot.fi/2012/07/miten-tehdaan-banneri-blogiin.html Katso kohta 24 ja 25! :)

   Poista
 7. Heiii,vähä hieno banneri ja ihana idea (: <3

  VastaaPoista
 8. Ihana uus banneri!
  Haluisin kauheesti jutella sun kaa, vaikutat niin mukavalta! Onks sulla kik? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, ihana kuulla! :) Ei mulla oo, mutta ostan pian uuden puhelimen niin sitten saattaa ollakin ;D

   Poista
 9. Kommentoin jo toisen kerran mutta ihan sama, Sitten joskus kun teet videoita niin voisitko sanoa videon lopussa/alussa terkkuja ainolle :)!

  VastaaPoista
 10. Moi. Olit ÄKS-lehdessä! :)♥ Kiva bannerii! :):)

  VastaaPoista
 11. Moiiiii!!!!!!:):)))) Mikä on sun toka nimi??!!!??:)::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka ;D Se onkin semmonen aihe, josta postaan teille ihan oman postauksensa jossain vaiheessa ;) Vaihdamme nimittäin toisen nimeni pian! :)

   Poista