torstai 18. huhtikuuta 2013

Lempin lempiblogeja


Hejssan! :) Yksi kysymyspostauksen kysymyksistä -ja usein toivottu toive on, että listaan suosikkiblogini. Luen useita kymmeniä blogeja, joitain ihan ''säännöllisesti'' ja joitain käyn aina välillä vilkaisemassa, kun satun muistamaan. On olemassa niin paljon eri aihe-alueiden blogeja, joista voi saada upeita vinkkejä, ja joita on muuten vain kiva lueskella. Tykkään lukea sekä ''aiheblogeja'' (kuten muoti-, meikki-, ruoka-, leivonta- ja käsityöblogeja) sekä tietenkin lifestyle -blogeja, joissa kirjoittaja kertoo omasta elämästään. On jotenkin todella kiinnostavaa '''tutustua'' ihmisen elämään blogin kautta, vaikka se olisikin vain pieni pintaraapaisu bloggaajan elämänmenosta, (kuten yleensä onkin.)
Ajattelin nyt kertoa teille muutamasta blogista, joista pidän erityisesti. Näiden lisäksi on tietysti useita ja useita upeita blogeja vaikka millä mitalla, ei riittäisi postaus eikä kaksikaan niiden kaikkien luettelemiseen :)
Tässä nyt kuitenkin muutamia minun suosikkejani (satunnaisessa järjestyksessä!)

Mun Päivä -blogi on ihanan positiivisen, turkulaisen tytön lifestyleblogi. Kirjoittajana Anissa, joka toteuttaa rohkeasti omaa tyttömäistä tyyliään, ja laittaakin blogiin usein kuvia asukokonaisuuksistaan. Anissa vaikuttaa blogissaan todella aidolta ja huomaavaiselta tytöltä.
Hyvälaatuisia kuvia, ja selkeää tekstiä päivän tekemisistä, asuista ja muista elämän kivoista yksityiskohdista. Tätä blogia lukiessa tulee aina hyvä mieli!

You, me & our life on kahden 15-vuotiaan, Mikkelistä kotoisin olevien tyttöjen yhteisblogi. Kauniit ystävykset kertovat lifestyle -blogissaan kuulumisiaan ja laittavat sinne muun muassa kuvia päivän asuista ja ihanista herkuista. Kuvat ovat suuria ja hyvälaatuisia, sekä todella inspiroivia. Blogista välittyvät ystävyys ja toisesta välittäminen.

'Cause I'm Goin' Crazy -blogia kirjoittaa 16-vuotias, omaperäinen, vähän räväkkäkin Miriam. Blogi on mielestäni jotenkin todella aito, kuvineen ja teksteineen. Mirian kirjoittaa usein kosmetiikasta, tekee arvosteluja, kertoo tyylistään, antaa hyviä vinkkejä asiaan kuin asiaan, sekä tekee kivoja meikkitutoriaaleja. Blogista löytyy myös tiukkoja, mutta usein huumorillisia mielipidekirjoituksia. Symppis ja todella mukavan oloinen tyttö, sekä blogi!

Rehellisesti sanottuna, kuitenkin mielistelemättä, yksi upeimmista blogeista, joihin olen koskaan törmännyt. Blogin kirjoittajana 21-vuotias ammattitanssija, Anni. Hänen persoonallisuutensa ja positiivinen elämänasenteensa suorastaan huokuvat blogista. Taiteellinen Anni pohtii elämää, ja sen pienimpienkin asioiden kauneutta, useimmiten runojen mudossa. Löysin blogin kerran ikään kuin vahingossa. Ensimmäinen vierailu ei jäänyt viimeiseksi, ei todellakaan. Upeita kuvia, upeaa tekstiä, upea tyttö, upea blogi.


Näiden lisäksi seuraan useiden tuttujeni blogeja. Ne, ja muitakin kivoja blogeja löydätte profiilistani.
Käykäähän tsekkaamassa myös perheenjäsenieni (ehkä suurimmalle osalle teistä tutut) blogit: 
Mamman, siskoni Veeran ja ''varasiskoni'' Aneten :D

4 kommenttia:

  1. No voi kiitos kauhiasti tästä tunnustuksesta :DD Sun blogiasi on kyllä kanssa ihana lukea, ja joka kerta kun kirjaudun blogiin katson ekana ootko sä kirjottanu jotain :D

    VastaaPoista
  2. Siis wau. Kiitos näistä sanoista. <3
    Olen ihan häkeltynyt.
    - A

    VastaaPoista