sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pikaiset kuulumiset :)


Heips vaan :) Taas venyy ilta pitkäksi.. Minä aina saan niin paljon ideoita ja energiaa iltaisin, kun pitäisi alkaa pikkuhiljaa nukkumaan. Toissailtana sain päähänpiston imuroida huoneeni klo 22.30 ja tänään (samaan aikaan) lähdin juoksemaan Paavon kanssa pihalle :D Pitäisi vähän taas tsempata tuon nukkumaanmenoajan kanssa, yleensä olen todella ''tunnollinen nukkumaanmenijä.''
Mutta aiheesta toiseen.. Tämän viikonlopun olen ommellut! Yhtä työtä.. Mutta siitä tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin :) Esittelen sen teille aivan pian! 
Ensi viikolla pitää palauttaa yksi äidinkielen referaatti, tehdä kuvistyö ja lukea pariin kokeeseen. Niiden ohella yritän vähän päivitellä blogiakin. Aloitin jo kysymyksiin vastailemisen. Kuten viimeksikin, jaan kysymykset muutamaan eri postaukseen. Ajattelin kuitenkin, että osaan kysymyksistä voisin vastata videolla. Mitäs pitäisitte tällaisesta ideasta?  

9 kommenttia:

 1. Joo video kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan mielettömän ihana blogi :) <3

  VastaaPoista
 3. Videota kehiin! Ootan innolla, oot jotenkin niin ihanan ilonen ja positiivinen aina videoilla :) Sulla on ihana blogi, jatka samaan tahtiin. (:

  VastaaPoista
 4. Jes, ajattelinkin just tänään, et menikö multa sun vastaukset ohi vai etkö oo vielä tehny niitä :P Hyvä minä! :D Ja videolla ois kyl tosi siisti. Tekstissä on ainoo se, et voi valkata ja kattoo just ne kysymykset jotka kiinnostaa. Mut video kuulostaa kyl kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti video! Olet niin mahtava jutustelija.

  VastaaPoista
 6. Oot vaan niin käsittämättömän kaunis!!♥ Oikein kateeks käy!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis kuva! :) Ja video olisi kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia mielipiteistä, videota siis luultavasti tulossa, mahdollisimman pian.. ;D
  Ja kiitos ihanista kommentteistanne jälleen kerran <3

  VastaaPoista