lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vauvalle


Moikka :) Ihanaa, viikonloppu jälleen! Aika taas vähän relata ja toteuttaa itseään..
Eilen meillä oli koulussa kuntotestejä. Mielestäni ne ovat aika kehno ja yksipuolinen mittari kunnon määrittämiseen :D Ne kuitenkin menivät minulla ihan hyvin tänä keväänä. Pystypunnerrusta (painojen nostelemista vuorokäsillä) sain vähän parannettua ja myös vatsalihastesti meni ihan kivasti. Minulta ei löydy teräksisiä vatsalihaksia, mutta olin tyytyväinen, kun sain vatsalihaksia tehtyä puolet enemmän kuin viime keväänä. Koulun jälkeen minulla oli kahdet tanssiharkat. Tänään ainakin tuntuu siltä, että jotain on tosiaan eilen tehtykin.. Kun tulin kotiin illalla, tein meille ihanaa makaronisalaattia.
Tänään käytin Paavon lenkillä Sinin kanssa. Ulkona on satanut vettä koko päivän, ja tiet olivat niin kuraiset! Paavo oli pakko pestä heti lenkin jälkeen, ja päätinkin tehdä sen sitten ihan perusteellisesti. Nyt Paavo on taas ihana valkoinen pörröpää, eikä semmoinen mokoma turjake :D
Sain Veeran kameran tänne kotiin, joten päätin nyt ensimmäisenä esitellä teille erään tekemäni käsityön. Tämä käsityö on ensimmäinen tekemäni, joka on vauvalle. Kummitätini sai nimittäin tyttölapsen muutama päivä sitten.
Ei ole Iittalaa tässä paketissa, vaikka niin luulisi ;) Meilläpäin tällaiset ns. yllätyspaketit ovat niin tavallisia, että kukaan ei yleensä edes oleta paketissa olevan sitä, mitä siinä ''sanotaan'' olevan :D
Mitä paketista paljastuukaan..
Virkatut, pikkuiset vauvan töppöset <3
Silloin, kun tein nämä, en vielä tiennyt onko kyseessä tyttö vai poika. Siksi päätin valita tällaisen kauniin neutraalin, maanläheisen värin. Tossut on tehty Novitan sukkalangasta, joka sattui olemaan Cittarissa tarjouksessa 2€/kerä :)
Ohjeen tossuihin löydät täältä. Minun tossuissani tosin oli koko ajan muutama silmukka liikaa, joten näistä tuli hivenen suuremmat. Myös yläreunan kiristysnyörit (ja ylimmän kierroksen) virkkasin ''omasta päästä'', sellaisia ei siis ollut ohjeessa.
Päätin vielä kiinnittää pikkuisia pitsikukkia tossuihin. Ne sointuvat kauniisti kiristysnauhan värin kanssa. Jos olisikin tullut poika, olisivat kukat mielestäni käyneet silti ihan hyvin, onhan kyseessä alkukevään lapsi. Pikkuhiljaa alkavat ensimmäiset leskenlehdetkin kurkistella harmaasta maasta..
Minulla on mielessäni jo monta uutta käsityöideaa! Sini tulee meille ihan kohta, sitten lähdemme käymään kaupassa hakemassa jotain hyvää. Loppuillaksi valloitamme kellarin ja annamme mielikuvituksen päästä taas valloilleen!

Pidättekö te näistä töppösistä?
Olisiko teillä mielessä mitään söpöjä ''vauvakäsityö'' -ideoita? 

24 kommenttia:

 1. ihanat !!!! sit kun mulle tulee vauva haluan sille tuollaiset! :) oot kyllä näppärä käsistäs!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut <3 oot ihan mielettömän taitava!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka söpöt ovat nuo tossukat! Ihanat varret, ja kukat on piste iin päällä.

  VastaaPoista
 4. Oloet uskomattoman lahjakas - monella alueella!

  VastaaPoista
 5. Mä en voi käsittää, miten taitava sä oot käsitöissä. Tossut on aivan ihanat, ja vielä samaa paria :D Multa ei tosiaankaan onnistuisi tommoset, kun "käsiala" vaihtuu niin nopeasti..esim. sukkia neuloessa toisesta tulee aina vähän isompi tai pienempi, kun alan jostain syystä neulomaan erilailla.
  Miten olis joku tilkkutäkki vauvalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Jännä juttu :D Minulla yleensä on aika tasainen käsiala, ainakin virkatessa :) Kiitos ideasta, se voisi olla oikein kiva! Tosin minulla on vielä edellinenkin neliöpeitto kesken, heh..

   Poista
 6. vähänkö ihanat tossut! :3 -katsu

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat ja suloiset! Sä oot niin taitava! Kyllä noista saa olla ehdottoman ylpeä ja varmasti säilyttävät pitkään :) Niin kauniit! <3

  VastaaPoista
 8. Siis älyttömän suloiset! :3 Oispa mullakin aikaa ja viiitsimystä neuloo mun sukat loppuun (okei, mun yks puikko on hukassa :D) tai edes virkata mun ikuisuuspeittoa... Heh heh. Ei ole tosin mennyt kun reilut kolme vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri<3
   Haha, mulla on sama tilanne, ikuisuuspeitto :D Ei ikinä valmis.. Ei vaan! Ensi kesän sateisina päivinä aion ottaa sen asiakseni :D Käsityöniloa sulle<3

   Poista
 9. oi että on söpöt! Esim. isoäidinneliöistä tehty pastellinvärinen pikkuinen peitto voisi olla kiva? :)

  VastaaPoista