maanantai 11. helmikuuta 2013

Koulumotivaatiota kierrätystuotteista


Hejjsan pitkästä aikaa! Pitkän hiljaisuuden jälkeen sain taas itseni inspiroitumaan blogin suhteen! :D Kevät lähestyy, ihanaa! Meillä alkaa hiihtoloma jo sitäseuraavalla viikolla, odotan sitä niin innolla<3 Olen suunnitellut ystävieni kanssa vaikka mitä kivaa tekemistä: kirppiskierros, vaatteiden tuunailua, tyttöjen ilta, herkkuja, kasvonaamioita, kynsien laittamista, kuumakivihierontaa, Step up -maraton, yökyläilyä, elokuvien katselua, lisää herkkuja..
Nämä pari viikkoa ovatkin koulussa aika kiireisiä, on paljon tekemistä: kokeita, maantiedon esitelmä, läksyjä, kirjallisuuskansio, äidinkielen aine.. Mutta pikkuhiljaa ne siitä helpottaa :)
Olen myös todella kauan kypsytellyt ajatusta siitä, että tekisin itse ehkä päättötyöksi jonkinlaisen koreografian. Musiikkia olenkin metsästellyt jo jonkin aikaa, mutta mikään ei tunnu olevan juuri sellainen, jota etsin. Nyt olen kuitenkin löytänyt pari hyvää biisiä ja artistia, joten eiköhän se kohta ala olla aika selvä ;) Haluan ainakin kokeilla oman tanssin tekemistä, mutta jos siitä ei tule mitään niin sitten mietin uudelleen :D

Tällaisia maastonvihreitä, ihania penaaleja ja pussukoita ihastelin jo tet-viikollani Katriinan kaupalla. Minulla oli käytössäni ihan hyvä penaali, joten en tällaista hennonut ostaa, vaikka Globe Hope -tuotteet ovatkin kaupalla nyt -20% Eilen Virpi toi kirpputorille vähän käytetyn Globe Hope -penaalin. Mamma olisi ostanut sen minulle, mutta Virpi halusi antaa sen lahjaksi :) Kiitos paljon, todella mukava yllätys. Tällaiset pikkujutut piristävät mukavasti kouluarkea.
Penaaliin mahtui hyvin kaikki tarpeellinen. Huulirasvat (joita tietenkin pitää olla monta erilaista) läksylappuja (jotka on helppo liimata kirjaan siihen kohdalle, mistä läksyt tulevat) pari pyyhekumia, lyijytäytekynä, lyijyä, yliviivaustusseja, harppi, viivotin, kynsiviila.. Itse tykkään pitää penaalissa myös paria pinniä ja hiuslenkkiä, jos joskus vaikka unohtaa laittaa hiukset kiinni, kun on kotitaloutta tai jos muuten vaan vaikka matikan tunnilla auki olevat hiukset tulevat koko ajan tielle :D
Sitten Katriinan Kaupalta myöskin tällaisia remarkable -vihkoja. Tettiviikolla löysin kirppiksen puolelta muutaman tällaisen vihkon hintaan 1,50-2 euroa. Mammakin kerran löysi yhden, ja eilen Virpi antoi kaksi. Nyt minulla onkin jo kiva kokoelma näitä :) Ajattelin kuitenkin säilyttää ne ensi vuodelle lukio-opiskeluun. 

Sitten vielä yksi ihanan värikäs vihko :) Sen taidan pitää ''suunnitteluvihkonani'' :D Minä aina tarvitsen jonkun sellaisen, johon voin kirjoittaa päivän suunnitelman. (Teen sellaisen aina, kun on paljon tekemistä, niin ei unohda mitään, ja pysyy hyvin kärryillä, että mitä on vielä tekemättä.) Myös kokeisiin lukiessa on kiva kirjoitella omia muistiinpanoja, niin sisäistää asiat jotenkin paremmin :)
Tänään onkin vielä nykytanssitunti ja illalla saunon, teen jalkahoidon ja rentoudun.. Nyt menen katsomaan, mitä mamma tekee keittiössä. Kuulemma jotain ''minulle'' jes! :D

7 kommenttia:

 1. kuumakivihierontaa: voisit tehdä postauksen kuumakivihieronnasta! :) Step up -maraton: mitä se tarkoottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Täytyy sitten ottaa kamera mukaan tyttöjen iltaamme! ;D Tanssiporukasta erään tytön äiti on ollut hieroja, ja heiltä löytyy kaikki tarvittava ''koti''
   -kuumakivihierontaan.
   Ajattelimme siis samalla tanssiporukalla katsoa kaikki Step up -elokuvat (sellaisia tanssielokuvia, jos olet joskus kuullut niistä) Niitä on ilmestynyt ymmärtääkseni 3 tai 4 ja maraton se tosiaan on, kun katsomme kaikki, ja ovat kuitenkin suht pitkiä :)

   Poista
  2. aivan :) kiitos kun kerroit ;)

   Poista
 2. lempi millon sää päättötyön teet ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin pikku tarkennus! :) Ysiluokan päättötyö, koulun puolesta siis, ei tanssin :) Vielä ei ole ihan aika tanssin päättötyölle :)

   Poista
 3. olis kannattanu varmaan laittaa "step up leffamaraton" kun minä luulin että joku oikee maratooni juoksu :D

  VastaaPoista