sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Laiskan tytön look


Tämä viikonloppu on tosiaan ollut laiska! En ole saanut paljoakaan aikaiseksi, mutta eikös se ole loman tarkoitus ;) Tänään ajattelin tehdä teille vielä erään kivan käsityöpostauksen, jonka takia aamulla pohdin, miten saisin itsestäni edes vähän inhimmillisemmän näköisen kuviin :D ''Maan vetovoima vaikuttaa jotenkin eritysien paljon hiuksiini tänään'', eikä asiaa auta se, että ne ovat ihan likaisetkin. Siksi päätin vetää ne tiukalle ponnarille ja muutama suihkaus hiuslakkaa. 
En jaksanut oikein meikatakaan, mutta päiväni pelasti viime viikolla kestovärjätyt ripset ja siistityt kulmat. Sitten vain vähän mineraalimeikkipuuteria kasvoihin, punaa ja kiiltoa huuliin, sekä vähän reilummin poskipunaa, kuin yleensä. Parin minuutin kevyt pikameikki teki minusta hetkessä paljon piteämmän näköisen :)


Nyt lähden kuvaamaan yhden söpöläisen (käsityöjuttua varten siis) ja sitten leivomme Linnean kanssa jotain hyvää ;) Palaillaan illemmalla!

8 kommenttia:

 1. Kaunis! Sulle sopii ehdottomasti kaikista parhaiten hiuset tuollain kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nyt talvella hiukset sivujakauksella ja tiukalla ponnarilla -kampaus on ollut ehdottomasti helpoin, kätevin ja käytännöllisin :D

   Poista
 2. Ihana yksinkertainen, siisti, mutta tosi raikas meikki! Pidän varsinkin tosta huulipunasta. Poskipunan sävy on upea! Minkäsmerkkistä poskipunaa käytät tässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Poskipuna on The Body Shopin, mutta se on aika vanha, niin en ole varma, onko tätä samaa enää myynnissä. Toivottavasti on, jos kiinnostuit! :)
   Se on kyllä todella kivan sävyinen! :) Juuri sopiva minulle, kun omistan niin vaalean ihon. Nyt, kun minulla on ihon kunto parantunut huomattavasti, uskon, että tulen käyttämään poskipunaa vähän useamminkin. Se tuo kuitenkin kivan lisän perus arkimeikkiin.

   Poista
 3. Mitä huulipunaa tuo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipuna on Lumenen hieman oranssiin taittava huulipuna (sävy ja nimi oli kulunut pohjasta pois, joten siitä en ole ihan varma.) Laitoin päälle hieman pinkkiin taittavaa Lumenen huulikiiltoa. Minä aina yhdistelen kaikenlaista tehdessäni huulimeikkiä :D

   Poista
 4. Laiskan tytön look sopii sinulle hyvin, todella raikas : )! Ihanaa iltaa Lempi!

  VastaaPoista