lauantai 23. helmikuuta 2013

Pikaisia kuulumisia


Hei rakkaat :) Mukavaa, että ainakaan kovin moni ei (toivottavasti) ole vielä polttanut hihojaan, kun tänne ei tule mitään juttuja :D Meillä alkoi siis hiihtoloma, jee! Vähän koulujuttuja jäi lomalle tehtäväksi, mutta kyllä minä ne saan tehtyä, kun vain aloitan tarpeeksi ajoissa. Suunnitelmia on lomalle vaikka kuinka, joten tylsää ei ainakaan tule olemaan. Nyt ehdin varmaan päivitellä tännekin enemmän. Huomenna esittelyssä eräs tekemäni käsityö ja ehkä jotain muutakin, saa nähdä ;) Tänään yllätyin positiivisesti, kun huomasin, että olin voittanut erään blogiarvonnassa. Siitäkin lisää myöhemmin, hih..

Kuva viime viikon lauantai-aamulta. Iholla on meikkiä kuvassa, mutta sen kunto on kyllä parantunut huomattavasti kokellessani gluteenitonta ruokavaliota.

Olen suunnitellut lomalle mm. käsityöpostauksia, perinteisiä asukuvia, venyttelypostausta, jonkinlaista tanssipostausta, suosikkiblogini -postausta, muutamia tuote-esittelyjä, kirpputoripostausta, laukun sisältö, lapsuuskuvia ja ehkä juttua ruokavaliosta/ruoasta ylipäätänsä :) En ole varma, ehdinkö kaikkea toteuttaa, ja saattaa olla, että keksinkin jotain ihan muuta näiden lisäksi. 
Nyt saatte tekin ehdotella, jos teillä on jotain toivepostauksia, joita haluaisitte minun tekevän lomalla :)

10 kommenttia:

 1. Venyttelypistaus ja ruokavaliopostaus kuulostaa ainakin tosi kivoilta! Ja toiveena olis myös päivä kuvina postaus :)

  VastaaPoista
 2. juu hei tanssista postausta samoin ruokavaliosta ! :]

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä olisi tosi kiva jos olisi ruokavalio-ja tanssipostaus :)) Olet varmasti tosi lahjakas tanssimaan :))

  VastaaPoista
 4. laitoin jo ed. postaukseen tästä, mut joku tanssipostaus, miel. video, ed. postaiuksessa kirjotin jo, sieltä voit lukea lisää mun ahdingosta :DD

  VastaaPoista
 5. Videopostausta tanssista olisi mahtavaa! Ja yleensäki videopostausta, sun ääntäs on mukava kuunnella :) Myös jonkin näköstä kosmetiikkapostausta, esim. Top5 lempikosmetiikkatuotteet, Näitä meikkejä käytän arjessa-postaus, joku meikkitutoriaali tms.
  Lisäks olis ihan mahtavaa nähdä sulta joku TAGi. Vaikka youtubesta joku, onhan noita paljon: 20$ Makeup Challenge, No mirror Makeup Challege, Blindfolded Makeup Challenge, My boyfriend does my makeup, My perfect Imperfections, Best Friend Tag, Chubby Bunny etc... onhan näitä vaikka millä mitalla :D

  VastaaPoista
 6. noi sun ehdottamat postaukset ois ihan mahtavia, ja sun iho on kyllä parantunu! :) oot ihana :3 -katsu

  VastaaPoista
 7. Ruokavalio postaus ainakin kiinnostais ja sit joku leivontapostaus olis kiva! :)

  VastaaPoista
 8. Mun on pakko kysyä sulta tätä, saatko sä spagaatin??
  Ite venyttelin joka ilta ahkerasti jotain puolivuotta ja nyt saan sen :)

  VastaaPoista
 9. Lempi haluaisin ehdottomasti tietää, millaista musiikkia kuuntelet :)
  Jos sinulla ei ole tiettyä musiikkilajia, voisit tehdä postaukset johon linkkailisit kappaleita, joista pidät !
  Ihanaa lomaa sinulle (:

  VastaaPoista