keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kun neuleesta syntyi säärystimet


Moi taas :) Kuten lupailinkin, tässä esittelyä uusimmasta tuunaus/käsityöjutusta, jonka tein toissapäivänä. Neuletakista syntyi tällaiset söpön pinkit säärystimet. Käytin vanhaa neuletakkia ja sen nappeja, ja tällainen on siis lopputulos!
Kuvassa kantapään osa vähän märkä, koska yritimme aluksi ottaa pihalla kuvia näistä säärystimistä jalassani :) Eivät ihan ehtineet kuivua ennenkuin otin niistä kuvat sisällä.
Löysin kirppikseltä ihanan värisen, benettonin noin 140cm kokoisen neuletakin. Sen hihoista sain idean tehdä  nämä säärystimet itselleni tanssiin.
Myös takin 4 nappia pääsivät koristamaan säärystimiä. 
Vähän tällaiset tietysti vaativat vaivännäköä, mutta ovat kuitenkin yllättävän helppo, ja todellakin halpa ratkaisu, jos tarvitsee uudet säärystimet :)
Näin jälkeenpäin ajateltuna, olisin tehnyt yhden jutun eri tavalla. Ylhäällä oleva kuminauha olisi saanut olla reilusti leveämpi. Kuminauha, jota käytin, oli aika ohutta, joten sitä ei voinut kiristää kovin kireälle. Jos sitä kiristää liikaa, se on ärsyttävän tuntuinen pohkeeseen, kun paine tulee niin pienelle alalle. 
Hihoissa oli tuollaiset saumat, mutta jätin ne säärystimissäni takapuolelle, koska siellä ne eivät ainakaan minua itseäni häiritse :D

Mitäs piditte ideasta? Jos haluatte, voin tehdä kuvalliset ohjeet näistä DIY -säärystimistä :)

12 kommenttia:

 1. Pirteän väriset ovat. Olet kekseliäs ja tehnyt siistiä työtä. Napit hyödynsit kivasti. Taidat olla käsityöihminen.

  VastaaPoista
 2. Hienot! Tää on justiin ihanaa,kun sä kirjoittelet muustakin,kuin päivän tapahtumista tai muuta.Tykkään sun kirjoitustyylistä hirveästi!(:
  http://hippitattii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiva kuulla! :) Käyn kattomassa sun blogin :)

   Poista
 3. mahtavat! :3 -katsu

  VastaaPoista