sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kiitos kaikille ♥


... ihanista kommentteistanne viime postaukseen :) Ajattelin vastata teille näin yhteisesti. Olen lukenut kaikki kommenttit huolella, yksitellen läpi, ja olin suorastaan yllättynyt, miten paljon tekstini teissä herätti ajatuksia. Oli liikuttavaa lukea niin ihania tsemppi -ja muitakin kommentteja teiltä, kiitos niistä älyttömän paljon! :) Kiitokset myös niille, jotka kehuitte tekstiäni ihan minulle itselleni ''livenä.'' Arvostin sitäkin paljon.
Vaikka sanoin, etten tarvitse vinkkejä, otin kertomanne ilomielin vastaan! :) Oli myös kiva lukea muiden kokemuksia ja pohdintoja omasta ihosta, ne saivat jotenkin iloiselle mielelle. Kukaan ei varmasti ole yksin näppyjensä kanssa!
Vielä e-pillereistä sen verran, että kuten sanoin, en viitsi niitä ottaa käyttööni vielä, kun en niitä muuten tarvitse. Joku kommentoikin, että kannattaa aina harkita tarkaan pillereiden ottamista, varsinkin jos ottaa ne vain ihon takia. Ylimääräistä hormonia se kuitenkin on, ja siksi en itse aio pillereitä aloittaa, vaikka niillä ihon varmasti saisikin mainioon kuntoon.

Sneak peek:ia illan jutusta ;) Tänään kokeilin näppyjä peittämään Yves Rocherilta tilaamaamme, kevyttä meikkivoidetta. Se on ihan ok hyvä :D

Tykkään itselläni eyeliner -rajauksista tosi paljon, mutta olen niin hidas tekemään niitä, etten voi tehdä niitä muutakuin viikonloppuisin! :D Onko teillä muuten kokemusta sellaisista geelirajauksista? Onko sellaisella helpompi, tai kenties siistimpi rajata silmät, kuin eyelinerilla? :)
Hurjaa, miten aika kiitää.. Välillä, kun en tee muutamaan päivään postauksia, mietin joka päivä, että apua nyt olisi jo pakko tehdä joku juttu. Ajattelin, että eihän siitä ole kuin muutama päivä, kun tein viime postauksen. Mutta hetkinen.. Siitähän on jo viikko! :D Pahoitteluni tästä hiljaisuudesta. Ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta olen ollut jotenkin todella saamaton niiden toteuttamisen suhteen. Kuten ehkä arvaatte, koulujutut vievät oman aikansa, ja energiansa, jota tuntuu näin pimeän talven keskellä olevan muutenkin kovin vähän. Keväälle on vaikka sun mitä tekemistä ja ''pläniä'', mutta yritän tehdä juttuja aina, kun kerkeän ja inspiraatiota löytyy. 
Sini oli meillä yötä perjantaina. Pelailimme ja katsoimme yhden elokuvan. Eilen tein ihanaa ruokaa, josta teen teille postauksen jossain vaiheessa. Tänään Linnea on ottanut minusta asukuvia, ja kohta menemme leipomaan jotain hyvää. Illalla toteutan yhden yllärin blogiin liittyen, ja ainakin asupostaus tulossa! ;)

23 kommenttia:

 1. OOOI LEMPI TOI SUN KUVA ON AIVAN IHANA !!!!!! ja onko toi se farkkuliivi minkä oot tehny ? ;)
  t. farkkuliivikamu, tunnetko ;);) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3 Hehe, taidanpa tuntea ;) Ja juu on se just se liivi mistä joskus selitin :D!

   Poista
 2. Ihana liivi ja kivan pirtsakka huulipuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iitoksia! :) Tykkäsin tosi paljon punan sävystä! Se löytyi meiltä oikeastaan ihan ''vahingossa'' :D

   Poista
 3. Ihana toi liivi! ooks ite tehny? ;) -katsu

  VastaaPoista
 4. Toi kuva on ihan super ihana!!!♥

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri !!!!!! :)

  VastaaPoista
 6. aivan upee banneri :) ! oot todella kaunis ♥

  VastaaPoista
 7. Sika upee toi uus banneri !:) ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 8. APUA TOI SUN UUS ULKOASU A>AAA IHAANAA SUORAA KU AVARUUDESTA !

  VastaaPoista
 9. Mulle kävi ihan juuri päinvastoin e-pillereiden kanssa, ihoni meni siis huonompaan kuntoon. enkä muiltakaan sivuvaikutuksilta ole onnistunut välttymään sitä oikeaa merkkiä etsiessäni (kohonnut verenpaine, aivan järkyttävä ihottuma...). en siis omien kokemusten perusteella suosittele pillereitä kenellekään ihan vaan ihon takia, ihan niin kuin kirjoititkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten eri ihmisten elimistöt reagoivat niin eri tavoin :) Kiitos viestistäsi!

   Poista