lauantai 30. toukokuuta 2015

Yksinkertaista aurinkoisena päivänä


Moikka! Olen ollut menossa melkein koko tämän aurinkoisen lauantai-päivän. Aamupäivällä olin ystäväni Sinin ylioppilasjuhlissa ja myöhemmin menin toisen ystäväni Tinjan juhliin. Oli tosi kiva, kun päivälle sattui näin kaunis keli. Molemmissa juhlissa oli oikein mukavaa, ja vielä sellaiset tarjoilut, että tuli syötyä varmaan kahden päivän edestä :D Mutta sitten itse varsinaiseen aiheeseen, eli tässä muutama kuva tämän päivän asustani..
Benettonin mekko on alunperin kirppislöytö, ja tänä keväänä minulle löytö yhdestä kellarissamme olleesta kesävaatelaatikosta. Aiemmin en ollut ilmeisesti pitänyt mekosta tai kiinnittänyt siihen mitään huomiota, sillä en muistanut sen olemassaoloa lainkaan. Yksinkertaisen kaunis mekko tulee varmasti pääsemään käyttöön vielä uudemmankin kerran tänä kesänä. mikäli muita juhlia sattuu tulemaan. Asun kengät ovat myös kirppislöytö, ja kellon olen saanut siskoltani Veeralta lahjaksi.

ps. Oikein paljon onnea kaikille lukiosta ja ammattiin valmistuneille! 

2 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa Lempi! :)

  Mitäs ajattelit puuhailla kesäloman ajan? Onko töitä vai ajattelitko rentoutua?

  Miksi muuten poistit ask.fm tilisi? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin myös sinulle! :)
   Kesälomani tulee sisältämään jonkun verran tanssia, ehkä pienen viikonloppureissun ystäväporukalla, perheen kanssa olemista, 10 päivän kielikurssin Ruotsissa, liikuntaa, paljon hyviä kirjoja, käsitöitä, vähän kemian ja ruotsin opiskelua syksyn yo-kirjoituksia varten, jäätelöä, mustikoiden ja muiden marjojen keräämistä myöhemmällä kesällä, leipomista, juoksulenkkejä ja toivottavasti myös Isabellaa näkisin jossain vaiheessa :) Tulipa siinä lista.. Tästä kesästä ei ainakaan toimintaa puutu, mutta toisaalta monet näistä asioista ovat nimeomaan rentouttavia, ja muutenkin sellaisia, joita olen jo pitkään odottanut. Kesätöistä en ihan varmaksi osaa vielä sanoa.
   Poistin tilin, koska minulle tuli sinne aika harvoin kysymyksiä, ja useimmat niistäkin harvoista kysymyksistä, jotka sain, olivat oli tyyliä: ''Minkä väriset stringit sulla on?'', joten ajattelin että antaa olla :D Minut kuitenkin tavoittaa varmaan parhaiten juuri täältä blogista, ja tietenkin myös täällä minulta voi kysellä, jos tulee jotain mieleen :)

   Poista