keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ystävän kanssa tuplasti parempi


Tänään olin taas pitkästä aikaa Ilonan kanssa. Koulupäivän päätyttyä käytin Paavon lenkillä, vaihdoin mukavammat vaatteet päälle ja lähdin katsomaan, millaisen alun Ilona oli saanut aikaan koulun päättötyöhönsä, tanssisooloon, jonka hän itse suunnittelee. Hyvältähän se näytti, ja tuli itsellekin sellainen olo, että olisi nyt niin ihanaa päästä toteuttamaan itseään tanssin muodossa!
Lähdimme käymään Ilonan luona, jonka jälkeen kävimme kaupassa ja apteekissa, josta hain Paavolle korvatulehduslääkkeet. Tämä kelien nopea lämpeneminen sai jonkin Paavon korvassa olevan baketeerin riehumaan, mikä ilmeni ärhäkkänä korvatulehduksena. Toivottavasti se nyt pian helpottaa, kun saimme oikeanlaiset lääkkeet hoitaa Paven kipeää korvaa. 
Kaupassa käynnin jälkeen suuntasimme rannalle, söimme kevään ensimmäisen Ben&Jerry- jäätelömme, kuuntelimme musiikkia, otimme valokuvia sekä teimme ja kuvasimme naurettavan version tämän kevään jazz-esityksestämme :D
Aloittamassa..
Tätä, pitkään haaveissani ollutta, kevään ensimmäistä Ben&Jerry:siä, (joka on ystävän kanssa jaettuna tietty ainakin tuplasti parempi)
.. ja iskekää kiinni! ps. voin sanoa, että nyt ei kyllä takuulla tee vähään aikaan mieli taas jäätelöä :D 
Tätä jäätelöä ei tarvitse paljoa syödä täyttääkseen päivän, tai jopa viikon jäätelökiintiön..
Ja tässä poseeraa koivuille allerginen kaunokainen ;D
Ilonan suloinen Vilan mekko on hänen äitinsä tekemä kirppislöytö :)
Kengät , Converse
H&M hameen ostin viime kesänä liikkeen Basic-osastolta. Rennon mukava, mutta tyttömäinen trikoohame kuuluu ehdottomasti omiin lemppareihini, ja on kovassa käytössä kesäisin.
Kukkatoppi , kirppis
Espirit-laukku , kirppis 
Keli tänään on ollut lämmin, muttei niin aurinkoinen kuin eilen. Ollessamme rannassa taivas alkoi pikkuhiljaa muuttua yhä pilvisemmäksi ja alkoi sataa. Ensin vain ripsi pikkuisen, mutta pikkuhiljaa sade yltyi yltymistään. Muut rannalla olleet alkoivat keräillä kasaan kimpsujaan ja kampsujaan, mutta mepä vaan vedimme viltin päällemme..
..ja istuimme sen alla sateelta suojassa, hyvää musiikkia kuunnellen ja kesää suunnitellen, kunnes aurinko alkoi taas pilkistää pilvien raosta :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun löysin tämän sinun blogisi! Ihastuin tähän heti, joten liityn ehdottomasti lukijaksi!! :) Ja tosi nätti banneri ja kaikki kuvat on kauniita. Käyhän myös tsekkaamassa minunkin blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kivaa kuulla että pidät blogistani, ja tervetuloa lukijaksi! Menen hetimmiten kurkkaamaan blogiisi! :)

      Poista