tiistai 20. toukokuuta 2014

Tanssinäytöksissä


Moikka! Viime- ja toissaviikonloppu ovat hurahtaneet tanssiharkoissa ja näytöksissä. Nyt näytökset on tanssittu, ja alkaa kesäloma tanssituntien (vaan ei tanssin) puolesta. Minulla on nimittäin kesäksi mielessä muutamia kivoja pikkusuunnitelmia tanssimiseen liittyen :) 
Mutta tosiaan, lupailin viime postauksessa, että otan vähän kuvia näytöksistä, lavan toiselta puolen. Tässä siis hieman yksityiskohtia ja tunnelmia tämän kevään 2. näytöksistä, ja myös vilaus siitä, mitä minulla on ylläni kussakin tämän näytöksen kolmesta esityksestä..
Kissat pistoksissa -baletissa olimme turhamaisia, ja no.. ehkä vähän yksinkertaisia kissoja ;D
Tinja minä ja Jessica :)
Surulliset synttärit -jazzesityksemme sai inspiraationsa tästä.
Ilona ja minä syntymäpäiväsankareiden asuissa, vain pahviset synttärihatut jotka meillä on esityksen alussa päässämme, puuttuvat kuvasta..
Pieni palanen huippuhyvän streetesityksen asukokonaisuuksista..

Jessica väkertämässä hiuksiini omaa taiteellista näkemystään Alkueliöt vuonna 3014 -nykytanssiesitystä varten :D

Siellä eliöt (Roosa, Pipsa, minä ja Elli) rivissä, tosin hieman vajaamiehityksellä koska pari meistä oli tanssimassa juuri toista tanssia.
   .
Oli jälleen todella antoisat kaksi viikonloppua, kiitos niistä teille kaikille


Nyt kun varsinaiset tanssitunnit ovat ohitse, on aika keskittyä taas kouluun, (onneksi vain pari viikkoa enää!)
Huomaan, että aina näytöksien aikaan en saa oikein millään keskityttyä opiskeluun. On niin paljon mietittävää ja muistettavaa ja ajatukset pyörivät missä sattuu. Läksyjen teko tällä, ja viime viikolla jäänyt vähemmälle ja unirytmikin meinannut keikahtaa vähän päälaelleen. Viime yönä mietin pitkään tulevia viikkoja ja tulevaa syksyä, enkä saanut oikein nukuttua kunnolla. Kolmen aikaan yöllä löysin itseni istumasta työpöytäni ääressä, kuuntelemassa ukkosta ja sadetta avoimesta ikkunasta.. ja tänään väsytti. 
Nyt illalla olen istunut tunnin saunassa ja rentoutunut. Laitoin ihanan naamion kasvoilleni ja tehokkaan hoitoaineen hiuksiini, joilta nämä viikonloput kaikkine kampauksineen ovat verottaneet oman osansa. Tein pienen jalka -ja käsihoidon itselleni. Loppuillan ajattelin viettää lukien kemiaa, sillä meillä alkaa vuoden viimeinen koeviikko huomenna :)

8 kommenttia:

 1. Tanssit huippuhyvin kun olin katsomassa ! Kauniita kuvia ja kivoja asuja :)

  VastaaPoista
 2. Montaako eri tanssilajia harrastat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna minulla oli balettia, jazzia ja nykytanssia. Streetiä kokeilin viime vuonna, mutta se ei silloin tuntunut ollenkaan omalta jutulta. Nyt se on kuitenkin taas alkanut hieman kiinnostaa uudelleen ;D

   Poista
 3. onko sulla videoita noista tansseista jotta pystys kattomaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo, ja niitä ei valitettavasti edes voi laittaa mihinkään julkiseksi näkymään :/

   Poista
 4. Ihana postaus Lempi ! :) Itsellä oli just tänään meidän tanssikoulun tanssinäytös, jossa myös ihan huikeita ryhmiä ja esityksiä; streetiä, jazzia, nykytanssia, showta ja balettia. Kaiken kaikkiaan 39 ryhmää esiintyi tänään meidän näytöksessä, huhhuh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommenttista! :)
   Mielestäni yksi näytösten kivoimmista jutuista on juurikin se, kun pääsee näkemään muita tanssimassa ;D Tanssi on niin ihanan motivoivaa ja kivaa katseltavaa, olipa kyseessä mikä laji tahansa :)

   Poista