keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Viikonloppu jolloin ei levätty


Heippa! Tämän ja eilisen päivän olen viettänyt kotona lepäillen, sillä minuunkin (pitkästä aikaa) on iskenyt flunssa, jonka ensioireita ei kyllä yhtään helpottanut viime viikonlopun tanssinäytökset. Ehdin jo iloita siitä, etten ole kevätnäytöksissä ja sen harjoituksissa kipeä, mutta jouduin pettymään maanantai-aamuna huomatessani kurkkuni olevan ihan hirveän kipeä. On vaan jotenkin niin tylsää vaan levätä ja olla tekemättä oikein mitään. Eilenkin olisin paljon mielummin ollut terveenä, mennyt kouluun, käynyt juoksulenkillä ja sitten harkkoihin. Kaiken tuon tekeminen flunssassa ei kuitenkaan olisi ollut kovin hyvä idea viikonlopun näytöksiä, ja ihan omaa terveyttä ajatellen. Yritän nyt kuunnella kehoani, ja oikeasti levätä kun se lepoa tarvitsee. Tänään olenkin syönyt paljon tyrnimarjoja, juonut teetä ja olemme mamman kanssa leiponeet monta tuntia, kehitellen itse erästä uutta reseptiä. Nyt olo alkaa olla jo paljon parempi, huomenna siis mennään taas ihan uudella energialla! Koulupäivän jälkeen tulen käymään kotona, ja loppuilta vierähtääkin sitten tanssin valoharjoituksissa.

Tanssikoulussamme kevätnäytökset on jaettu kahdelle eri viikonlopulle, jolloin siis esitetään eri esitykset. Ensimmäinen näytös oli viime viikonloppuna, ja 2. näytös siis nyt tulevana viikonloppuna. Sama näytös esitetään kolme kertaa, eli yhteensä minulla on kuusi nyt kahden viikon aikana.
En ottanut kameraa viikonloppuna mukaan näytöksiin, sillä siellä ei loppujen lopuksi ole niin kovin paljoa ylimääräistä aikaa kuvailla, ja kaikilta kuvissa näkyviltä pitäisi muutenkin kysyä lupa kuvien laittamiseen esimerkiksi tänne blogiin. Mutta tässä kuitenkin hieman puhelimeni kuvasaldoa viime viikonlopulta, ja kuvissa näkyy myös vähän, mitä minulla oli esityksissä päällä. Yritän sitten ensi viikonloppunakin ottaa edes vähän kuvia näytöksistä :)
• Viime viikonlopun näytöksessä minulla oli kaksi esitystä, jazz ja nykytanssi. Kun näytöksen viimeinen tanssi oli tanssittu, lahnailimme (tapamme mukaan) Ilonan kanssa lattialla hetken ja etsiskelimme hyviä biisejä erästä pientä kesäprojektiamme varten, josta saatte kenties kuulla lisää pian! :)
• Viimeistään isoksi pukeutumishuoneeksi muuttunut tanssisali tuo sen kuuluisan kevätnäytösfiiliksen, joka taas muistuttaa siitä, miten lähellä kesälomaa ollaankaan.
• Värejä, höyheniä, paljetteja, kimallusta..
• Meikkaamista ja hiustenlaittoa ennen näytöksiä.
• Vaatteet odottelemassa tulevia koitoksia..
• Hyvin pakattu laukku sisälsi muun muassa hiustenlaittovälineet, meikit, eväitä, kirjan, lämppävaatteita ja useamman parin niitä mustia nilkkasukkia, joita tarvitsee ihan aina..
• Ilona ja minä jälleen..
• Meidän ah-niin-ihanat nykytanssiesityksen ''matoasut'' :D Nämä herättivät hilpeyttä joka kerta, varsinkin yhdistettynä meidän vähän outoon, mutta hauskaan esitykseemme.
(..tai no, ainakin sitä oli älyttömän hauskaa tanssia) :D 
• Paavo ja sen uusi ystävä.
• Kukas se siellä onkaan jälleen..
• Kemian lukua pikkusiskoni Linnean kanssa. Opetin hänelle kemiaa viime viikolla useita tunteja, koska hänelle oli tulossa koe seuraavana päivänä. Heh, olipas hauska opettaa Linnealle kemiaa, kun samalla luin omia kemian juttuja. Asiat ovat kyllä vähän vaikeutuneet sitten 7. luokan ;D No, hyvää kertausta tuli itsellekin kemian perusteista. Pakko myöntää, että vasta nyt (Linnealle opettaessani) tajusin mitä eroa on puhtaalla aineella ja alkuaineella. Kemian 1. kurssin kokeessa jätin yhden helpoimmista tehtävistä, erään selitystehtävän, väliin siksi koska en osannut määritellä noita käsitteitä :D
  Maanantai-illan fiiliksiä 1. näytöksen viimeisen esityskerran jälkeen..

Ensi viikonlopun näytöksessä minulla on vuorossa baletin kärkitossuesitys, toinen nykytanssiesitys ja toinen jazzesityksistä. Odotan innolla tulevaa viikonloppua. Seuraavalla viikolla alkaakin sitten jo koeviikko, jolloin minulla on onneksi vain kolme koetta. 
Olen muuten aloitellut kirjoittamaan muutamia hieman sisällöltään laajempia postauksia muun muassa ihonhoitoon, kasvisruokaan, ekologisuuteen sekä joihinkin käsityöjuttuihin liittyen, mutta ne eivät ole vielä ihan valmiita. Ajattelin kuitenkin, että nyt ennen niiden valmistumista saatan julkaista muutamia tämän tyyppisiä kuulumispostauksia. Tykkäättekö te lukea tällaisia kuulumispostauksia aina välillä? Niitä on nimittäin mielestäni ihan mukavaa kirjoitella aina silloin tällöin :)

8 kommenttia:

 1. Ollaan vähän niin kuin samikset, koska itsellenikin tuli tuossa flunssa, mutta viime flunssasta on aikaa 3-4 viikkoa, että aika nopeasti se tuli takaisin, mutta onneksi se ei kestänyt kuin muutaman päivän! :) Kivoja kuvia ja tuo ''matoasu'' on vähän hassun näkönen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ;D No mutta onneksi se parani nopeasti. Sellaiset pitkäkestoiset flunssat on niitä kaikista inhottavimpia :/ Heh, matoasut taitavat muodostua oikeaksi legendaksi, ainakin omassa näytösasuhistoriassani. Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Kauanko oot tanssinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alotiin siis baletin ja ''nappula -tanssin'' eli jazz/nykytanssin silloin kun menin kouluun, ykkösluokalle. Laskujeni mukaan see taitaa tehdä yhteensä reilu yhdeksän vuotta, koska harrastan yhä edelleen. Välillä olen harrastanut vähän enemmän ja välillä vähemmän, mutta kuitenkin koko ajan siitä saakka kun aloitin, ilman välivuosia :)

   Poista
 3. Joo lisää näitä kuulumispostauksia! Ne on kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Tää sun blogis on iha ylihyvä ja käyn joka päivä kattoo onko uutta postausta tullu:D Oon iteki 17-vuotias ja oon kans huomannut kuinka noi asiat on vaikeutunut yläasteelta..:) Mut joo, just tällaset postaukset on tosi kivoja, mieluusti vaan lisää näitä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommenttistasi! :) On aina yhtä mukavaa kuulla että joku pitää tästä blogistani. Nyt en ole valitettavasti ehtinyt päivitellä niin kovin paljoa, mutta ideoita on vaikka molempien käsien joka sormelle ;D Kesälomalla sitten pääsen toteuttamaan näitä kaikkia ideoitani, ja postailemaan taas vähän useammin! :)

   Poista