perjantai 31. tammikuuta 2014

Tämä viikko


Tanssitunteja, koulujuttuja, kavereita ja käsitöitä -viikon kuulumiset ja tekemiset tiiviistettynä ;D On ollut mukava viikko. Tosin nyt pitkästä aikaa minuunkin on tarttunut se flunssa, joka tuntuu kiertävän tosi monella nyt tähän aikaan vuodesta..
1. Lähdössä tanssiin tänään. Tosin katselin ja venyttelin tämänpäiväisen jazz-tunnin, koska on niin kipeä olo.
2. Fysiikkaa.. Kaasujen ominaisuuksiin/tilanyhtälöihin liittyviä laskuja. Välillä epätoivo meinaa vallata mieleni, mutta kyllä se siitä kun vaan jaksaa olla kärsivällinen. Minulle on aina ollut tosi vaikeaa vaan ''luovuttaa'' jos en osaa. Se olisi kuitenkin ihan hyvä taito opeteltavaksi, sillä ei ole kovin järkevää istua kolmea tuntia tuijottaen yhtä tehtävää ilman minkäänlaista edistymistä :D 
3. Screenshot meidän joulukuisesta omasta tanssista. Ajattelin tehdä jonkun pienen, kuvallisen postauksen siitä ihan erikseen nyt joku päivä.
Koulujuttujen vastapainoksi vähän käsitöitäYläkuvassa balettisieppari, jota olen tekemässä parhaillaan. Alakuvassa vaihe minun ja Ilonan sieppariprojektista. Oikealla Ilonan sieppari ja vasemmalla minun. Kaikki alkavat pikkuhiljaa valmistua.. En malta odottaa, minulla olisi nimittäin taas valtavan paljon uusia sieppari-ideoita!

Tänään pakkaan kassin valmiiksi, lakkaan kynnet, käyn illalla saunassa ja menen aikaisin nukkumaan. Huomenna lähdemme heti aamulla ajamaan Helsinkiin. Menemme balettiporukalla katsomaan valtakunnallista balettikilpailua. Kilpailun soolotanssijat ja ryhmät on jaettu kahdelle päivälle, lauantaina on yksi ''näytös'' ja sunnuntaina toinen. Tosi ihanaa päästä katsomaan, olen odottanut tätä reissua niin paljon! :) 

12 kommenttia:

 1. Koska esittelet blogit siitä "linkitä blogisi " jutusta ??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelen ne sitten kun olen huolella ehtinyt katsella kaikki linkitetyt blogit läpi, mahdollisimman pian kuitenkin :)

   Poista
 2. voitko tehdä postauksen, jossa kerrot miten toi balettijuttu tehdään? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen siitä sitten tarkemman postauksen kun se on valmistunut! :)

   Poista
 3. Ihana tuo käsityö<3 Tee mullekkin joku unisieppari ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti honey<3 Joo voin tehdä, kunhan ensin kerrot minkä tyylisen haluat :) Suunnitellaan yhdessä joku päivä! ;)

   Poista
 4. Millä kuvanmuokkausohjelmalla toi sun banneris on tehty? Ja mikä fontti, toi on vaan niin täydellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein bannerin kirjaimet Photofiltre-ohjelmalla, ja sitten kokosin ne kollaasiksi Picasalla :) Teen joku kerta sellaisen opastuspostauksen siihen! ;D

   Poista
  2. Kiitti kun kerroit! Itelläni on molemmat ohjelmat joten voisi joskus kokeilla. Mutta tosi ihana!<3

   Poista
  3. Kokeilehan ihmeessä! :) Jos en ole ehtinyt tehdä ohjepostausta ennenkuin haluat kokeilla, kannattaa googlettaa. Aika hyvin nimittäin löytyy ohjeita tuollaisiin täytettyihin kirjaimiin :) Kiitos paljon<3

   Poista
 5. Kirjoitat raikkaalla ja pirteällä tavalla. Eksyin tänne, kun tyttäreni lukee blogiasi ja jäin katselemaan, kiva blogi. Mikäli meikit kiinnostaa, on blogissamme ystävänpäivä-arvonta, Tervetuloa osallistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Menenpäs tsekkaamaan sen :)

   Poista