lauantai 25. tammikuuta 2014

Arkiasu


Tämä asu, jos jokin, on nimensä mukainen ;D Nyt kovilla pakkasilla asuni on näyttänyt jotakuinkin tällaiselta päivästä toiseen: farkut, uggit, pitkähihainen trikoopaita ja löysähkö villapaita/takki. On niin mukavaa olla koulussa ja muutenkin liikkua paikasta toiseen, kun ei palele. Aamulla heitän farkkujen päälle toppahousut, jotka jalassa sitten kävelen kouluun. 
Kengät , Ugg Australia
Farkut , H&M
Benetton villapaita , kirppis
Pipo , kirppis

Rakastan tätä harmaata benettonin villapaitaa. Se on mamman tekemä kirppislöytö, ja on kovassa käytössä jo kolmatta talvea. Paita on villaa, joten se on kestänyt todella hyvännäköisenä kovasta käytöstä huolimatta. Aiheesta tulikin mieleeni, että voisin kirjoitella teille pian vähän mietteitäni nykyajan kertakäyttökulttuurista vaatteiden suhteen, sekä siitä, kuinka paljon vaatteen sivusaumassa olevasta materiaali/pesuohjelapusta voikaan saada tietoa.

Nyt lähden pikkuhiljaa nukkumaan, että huomenna jaksan herätä ''ihmisajoissa'' :D On aika paljon koulujuttuja tehtävänä, ja ajattelin väkerrellä jotain kellarissa. Ja tänne blogiin tietenkin myös, hih ;) Hyvää yötä<3

9 kommenttia:

 1. Tykkään tosta sun piposta niin paljon, se on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih se on kyllä ihanan värinen ja mallikin on kiva :)

   Poista
 2. kuulostaa kivalta toi postaus mitä oot tekemässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä vähän alkanut valmistella kyseistä postausta, teen sen teille jossain vaiheessa :) Aihetta ei saa tiivistettyä ihan muutamaan lauseeseen, joten laajahkon postauksen teossa saattaa kestää vähän aikaa ;D

   Poista
 3. Milloin oot muuten tekemässä sitä bannerin teko postausta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt saanut ladattua ohjelman, jolla teen videon, joten mahdollisimman pian! :) Jos en ehdi nyt ennen koeviikon alkua, niin sitten ihan viimeistään lomalla! :)

   Poista
 4. Onpa nätti asu! Niin kiva toi neule :)

  VastaaPoista